Side 1 af 1

Sønderjysk spegepølse

: 19. feb 2018, 10:59
af reincke
Hej alle sammen

Jeg lavede 6 kilo sønderjyske spegepølser i går med en blanding fra Danish outdoor.. De hænger nu i køleskabet og venter på første gang røgning..
Jeg havde dem ude i dag for at veje dem og fik til min store skræk set at der er en del luft i 2 af dem..
Hvad kan jeg gøre?.. Kan jeg bare prikke luften ud eller hvordan?

Mvh
Thomas

Re: Sønderjysk spegepølse

: 19. feb 2018, 13:23
af PB Helsinge
reincke skrev:Hvad kan jeg gøre?.. Kan jeg bare prikke luften ud eller hvordan?
Ja - det er helt almindeligt at det er svært at stoppe spegepølsefars uden luft.

Forudsat at det er tarme beregnet til spegepølser så kan de prikkes med en lidt tyk nål, og tarmen følger med ind når pølsen svinder.

Re: Sønderjysk spegepølse

: 20. feb 2018, 16:56
af reincke
Tak for hurtig svar.