Sønderjysk spegepølse

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
reincke
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Sønderjysk spegepølse

Indlæg#1 » 19. feb 2018, 10:59

Hej alle sammen

Jeg lavede 6 kilo sønderjyske spegepølser i går med en blanding fra Danish outdoor.. De hænger nu i køleskabet og venter på første gang røgning..
Jeg havde dem ude i dag for at veje dem og fik til min store skræk set at der er en del luft i 2 af dem..
Hvad kan jeg gøre?.. Kan jeg bare prikke luften ud eller hvordan?

Mvh
Thomas

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2448

Re: Sønderjysk spegepølse

Indlæg#2 » 19. feb 2018, 13:23

reincke skrev:Hvad kan jeg gøre?.. Kan jeg bare prikke luften ud eller hvordan?
Ja - det er helt almindeligt at det er svært at stoppe spegepølsefars uden luft.

Forudsat at det er tarme beregnet til spegepølser så kan de prikkes med en lidt tyk nål, og tarmen følger med ind når pølsen svinder.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Emneforfatter
reincke
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 10

Re: Sønderjysk spegepølse

Indlæg#3 » 20. feb 2018, 16:56

Tak for hurtig svar.

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster