
Treblach skrev:De ser gode ud.
Når I spiser en hel pølse første dag, er man ikke i tvivl om, at I synes smagen sidder lige i skabet.
Hvor længe røger du af gangen og hvilken røgeovn er det du bruger?
skaal-um skrev:Treblach skrev:De ser gode ud.
Når I spiser en hel pølse første dag, er man ikke i tvivl om, at I synes smagen sidder lige i skabet.
Hvor længe røger du af gangen og hvilken røgeovn er det du bruger?
Den store ovn er min koldrøgningsovn, Borniakken ved siden af bliver kun brugt til varmrøg, de står begge godt og tørt i røgehytten.
Leverpølserne fik 2 x røg a ca. 12 timer. Ovnen er så stor, at der ikke er massive mængder røg i den.
Tarmene Finn bruger er jo kunsttarme, som naturtarme har vi to slags oksetarme til bl.a. kødpølser, leverpølser og så den røgede medister.skaal-um skrev:Nej, tarmene er nogle, som er beregnet til røget medister (og leverpølse ). De bliver runde, når de bliver stoppet og så kan enderne bindes sammen. De hedder et eller andet med "skæver", mener jeg...
Tilbage til "Røgeri og delikatesser"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 20 gæster