røget rådyr smager dårligt???

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
Kathe Lewis
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

røget rådyr smager dårligt???

Indlæg#1 » 3. jun 2017, 11:50

Hej alle, vi har lige afsluttet røgning og modning af et par udbenede rådyrkøller og en bov, noget vi har gjort før med stort held, men denne gang smager kødet mærkeligt. Lige når man putter det i munden er det ok, røg og saltsmag er fin, men så kommer der en væmmelig blodsmag som bliver værre og værre i munden, ligesom om man havde blødende gummer....
Vi har fulgt vores vanlige fremgangsmåde til punkt og prikke, og det oksekød vil lavede sideløbende var perfekt, så vi gætter på at det skyldes noget i jagten/aflivning/slagtning af dyret. Som vi i øvrigt har fået af en landbesidder der ikke selv skyder dem, så detaljer har jeg ikke.
Nogen her der kan komme med et kvalificeret bud på hvad der er galt?
Vi smider kødet ud under alle omstændigheder.
Hilsen Kathe

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster