Rulledreng . . .

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
hw-web
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 596
Kontakt:

Rulledreng . . .

Indlæg#1 » 19. dec 2016, 14:04

Med de priser på svinekam og ribbensteg er det svært at holde sig i ro - så jeg prøvede at fremstille en rullepølse a'la '' den grønne slagter '' altså så fedtfri som muligt - ikke at jeg er fedtforskrækket men man får nu engang nok her i julen - så hermed en rulle lavet af svinekam - den smager OK men man mangler lidt den fede godhed som i en normal - der blev også' lige lavet en omgang wienerpølser vana'be's - de blev lavet af halvt svinekam og ribbensteg - havde kun min normale svinetarm 26-28 og jeg orkede ikke at røge dem - de fik lidt røgpulver i farsen, hvilket ikke er helt det samme - man mangler knækket . . .

rulledreng_1-0898.jpg
Den grønne rulledreng . . .
rulledreng_1-0898.jpg (153.9 KiB) Vist 382 gange
i røg & damp
Henrik

Billede

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster