Røget andebryst

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
phl009
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 100

Røget andebryst

Indlæg#1 » 28. nov 2016, 19:40

Hej,

Der bliver jo kørt nogle vilde tilbud på andebryster og lår her for tiden. Har allerede sat en omgang confiterede lår til saltning men jeg mangler lidt gode erfaringer med kold og varmrøget andebryster?

Jeg har flere gange fået noget der tænker er varmrøget andebryst i salat osv, det virker ihvertfald ikke til kun at være koldrøget. Er der nogle der har lidt godt de vil dele ud - både varm OG kold?

MVH Phillip
Med venlig hilsen,
Phillip

Weber Genesis E-330
Weber OTG 57
Weber Smokey Joe
Borniak UW-70 røgeovn

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: fnuller, jan@jan.dk og 15 gæster