Pølser

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3096
Kontakt:

Pølser

Indlæg#1 » 8. jul 2015, 10:55

Jeg faldt over en pose krydderier med Jalapenos og modificerede den med tørrede krydderurter, løgpulver og tørrede tomater. Det blev ret godt og så er der til vejfesten m.m.
Jalapenos 1.JPG

jalapenos 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1335

Re: Pølser

Indlæg#2 » 8. jul 2015, 11:30

Det ser rigtigt godt ud, og der er ikke meget der slår en god hjemmelavet pølse hvor man kender råvarerne.

Kan se at jeg skal ha' lavet en portion til de kommende sommer grill aftenerne

Ib M

Brugeravatar

perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Pølser

Indlæg#3 » 8. jul 2015, 11:41

Hold nu op det ser godt ud.
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1451

Re: Pølser

Indlæg#4 » 8. jul 2015, 12:33

Det ser ud som godt håndværk og det er rigtigt, der er ikke meget der slår en pølse lavet på de rigtige ingredienser.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1819
Kontakt:

Re: Pølser

Indlæg#5 » 8. jul 2015, 14:00

Det ser jo rigtigt godt ud det der Finn :)


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 153

Re: Pølser

Indlæg#6 » 8. jul 2015, 14:17

De ser lækre ud.

Har du en opskrift og hvor mange det blev det til ?
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

The Smoker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Pølser

Indlæg#7 » 8. jul 2015, 14:35

Hej Finn
Flotte pølser helt uden tvivl :-D - men nu bliver vi jo lidt anmasende. Er der brugt bindefars og evt gerne hvad for noget kød der er brugt?
The Smoker
"Among my most powerful childhood memories is the seductive scent of sweetly-sauced ribs sizzling and crisping on Dad's grill."
citat Meathead's website: Amazing Ribs

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1251

Re: Pølser

Indlæg#8 » 8. jul 2015, 14:39

Godt arbejde..

Hvad med at skære end igennem og lad os se hvordan de ser ud.

Du må også meget gerne lægge billeder og beskrivelser ind af processen hvis du har noget fra den.

Mvh,
Thomas
Med venlig hilsen,
Thomas

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1451

Re: Pølser

Indlæg#9 » 8. jul 2015, 14:50

Bliver nysgerrig :-)
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

hw-web
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 644
Kontakt:

Re: Pølser

Indlæg#10 » 8. jul 2015, 15:27

Får lidt dårlig samvittighed - har længe skulle ha' lavet en portion - så go' inspiration - det må bli' i weekenden . . .
i røg & damp
Henrik

Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3096
Kontakt:

Re: Pølser

Indlæg#11 » 8. jul 2015, 17:37

Som skrevet står, så er de lavet af en færdig blanding og rent svinekød + lidt spæk. Det var de nemmeste pølser, jeg nogensinde har lavet, ingen bindfars eller noget... :P

Men jeg skal da nok lægge et billede op af en gennemskåret en. De er blevet rigtig gode og det er egentlig lidt beskæmmende set i forhold til det arbejde, der er i at lave dem "rigtigt"... :P :P :P

Der er næsten 5 kilo...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster