Hjemmelavet pålæg

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 771

Hjemmelavet pålæg

Indlæg#1 » 15. mar 2014, 08:10

Var da lidt stolt da vi i aftes havde gæster og jeg kunne servere 4 slags hjemmelavet pålæg.

Løgpølse, vildtspegepølse, rullepølse og røget filet :-D
Vedhæftede filer
pålæg.jpg
Henrik

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hjemmelavet pålæg

Indlæg#2 » 15. mar 2014, 08:29

Det ser virkelig lækkert ud. Det fad kan du godt være stolt af. .1%¤
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1818
Kontakt:

Re: Hjemmelavet pålæg

Indlæg#3 » 15. mar 2014, 08:30

Det ser godt ud Det kan du godt være stolt af

Men pas på det griber om sig lige pludselig med det pålæg :D


Kenneth1975
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 139

Re: Hjemmelavet pålæg

Indlæg#4 » 15. mar 2014, 09:10

Yummi :savl2:
Primo oval xl
2 stk. weber otg 57.
roterseri
wsm. 57.
bålsted.


hansen48
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Hjemmelavet pålæg

Indlæg#5 » 15. mar 2014, 10:08

Det ser sku godt ud. Jeg er kun nået til den røget rullepølse med persille.
Saltsyder af guds nåde.


swotie
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 207

Re: Hjemmelavet pålæg

Indlæg#6 » 15. mar 2014, 11:45

hjemmelavet rullepølse på 57 cm kuglegrill

1 stk. med persille og soltørrede tomater
1 stk. med zitauerløg, rødløg, peber og allehånde
Laver altid Rullepølse af nakkefillet
IMG_20131110_154551.jpg

Salter den udrullede nakke i 3 døgn ved 12 baumegrader
ruller den med fyld og snører den
Ligger den til tørring i køleskab i 2 døgn
Ligger rullepølsen i et glasfad med en anelse vand i bunden
Giver den en time ved ca. 100 grader med røgtræ ved indirekte varme
Fylder derefter glasfadet op med vand, fortsætter ved de 100 grader.
Efter 2 timer vender jeg rullepølsen i fadet.
Fortsætter til jeg har en kernetemp. på ca. 70 grader.
Tager den af glasfadet og griller den ved direkte varme, til jeg har en kernetemp. på 77 grader.
2 stk. weber 57 cm
rotisseri + Rib-O-Lator
smokey joe
EXcel pro Q 20
Offset smoker

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster