Røget pålæg

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Røget pålæg

Indlæg#1 » 11. feb 2019, 16:01

Så er de fleste af røgvarerne til året ved at være klar til indtagelse, resten følger i løbet af vinter/foråret.
Det blev til fennikelpølser, sønderjyske spegepølser, 4-pebersalami, hvidløgssalami og en grov salami (forsøg) med rosmarin.
Dertil røget, udbenet vædderskinke, grillpølser og færøske laks (røget koldt 60 timer).

Færøsk laks med hj.lavet porremayo.

Fo lax.JPG

pøls 1.JPG

pøls 2.JPG

pøls 5.JPG
Æble-timian pølse efter opskrift i Weberklubben (modificeret).
lkølle 1.JPG

bacon (2).JPG
Vedhæftede filer
pøls 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1770
Kontakt:

Re: Røget pålæg

Indlæg#2 » 11. feb 2019, 16:38

Hold da op med lækkerier du har fået lavet Finn :-D

Jeg må alså snart se og komme lidt igang igen det er ikke meget det er blevet de sidste par år

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 494

Re: Røget pålæg

Indlæg#3 » 11. feb 2019, 16:58

Wow! Virkelig lækkert - inviterer du til grillfest? ;-)

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3167

Re: Røget pålæg

Indlæg#4 » 11. feb 2019, 18:52

Kære Finn, du er ubetinget min helt når det gælder det kolde bord. Jeg nyder i den grad at se billeder af dine røgvarer.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3167

Re: Røget pålæg

Indlæg#5 » 11. feb 2019, 18:53

I øvrigt porremayo, det et sgu da ret genialt.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 283

Re: Røget pålæg

Indlæg#6 » 12. feb 2019, 08:43

EMINENT! :)
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 161

Re: Røget pålæg

Indlæg#7 » 12. feb 2019, 15:16

Det er smukt det der.

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Re: Røget pålæg

Indlæg#8 » 12. feb 2019, 18:07

prause skrev:I øvrigt porremayo, det et sgu da ret genialt.


Ja, jeg ville gerne have sagt det var min ide, men den kommer fra den færøske net-fiske-butik "Nordfra". Jeg har dog selv lavet den og den smager skønt... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 348

Re: Røget pålæg

Indlæg#9 » 14. feb 2019, 21:33

Det er desværre ikke så tit jeg er på grillguru.dk mere, men når man så kommer ind og ser sådan et indlæg løber munden i vand.
Altid lækre opslag fra dig, Finn.
Du er en stjerne både med røg, oste, pølser og hvad der nu ellers kan produceres af lækre madvarer.


//Dennis

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2845
Kontakt:

Re: Røget pålæg

Indlæg#10 » 15. feb 2019, 11:02

plump skrev:Det er desværre ikke så tit jeg er på grillguru.dk mere, men når man så kommer ind og ser sådan et indlæg løber munden i vand.
Altid lækre opslag fra dig, Finn.
Du er en stjerne både med røg, oste, pølser og hvad der nu ellers kan produceres af lækre madvarer.


//Dennis


Mange tak, Dennis, jeg sidder og rødmer nu... :-D
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster