Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Alt om pølsefremstilling, pålæg, saltning m.v.

Emneforfatter
Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#1 » 8. sep 2017, 22:41

Min nabo har fået fat på et par dyrekøller som han gerne vil have varmrøget. Han har smagt det for en del år siden, men husker intet om fremgangsmåden, temperaturer, røgetider eller saltning. Jeg har søgt lidt både her inde og ved hjælp af Google, men uden det store resultat. Er der nogen der kan hjælpe os.
Hilsen Jens :bubble:


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 258

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#2 » 9. sep 2017, 07:48

Er du/ sikker på de var varmrøget - det har jeg aldrig hørt om ?
Koldrøgede dyrekøller er derimod helt fantastiske.


Emneforfatter
Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#3 » 9. sep 2017, 09:32

Jeps, jeg troede også at det var koldrøget dyrekølle han mente, men det var varmrøget.
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1202

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#4 » 9. sep 2017, 09:41

Jeg har heller aldrig hørt om varmerøget kølle. Det skulle da lige være hvis det drejer sig om langtidsgrillet med god røg på.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2685

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#5 » 9. sep 2017, 10:28

Spørg ham lige om kødet han husker var gråt eller rødt...
Where there's smoke... There's laughter.


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 258

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#6 » 9. sep 2017, 12:32

prause skrev:Spørg ham lige om kødet han husker var gråt eller rødt...


hvilken farve vil du sige indikerer hvad ?

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1202

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#7 » 9. sep 2017, 13:12

Tilberedt kød er grålig.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Emneforfatter
Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#8 » 9. sep 2017, 14:57

Jeg skal måske lige tilføje at han er rigtig god til at røge fisk, og han godt kan kende forskel på varm og koldrøgning. Jeg havde heller ikke hørt om det før, men derfor kunne det jo godt være at der var nogen der havde prøvet det.
Hilsen Jens :bubble:


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1539

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#9 » 9. sep 2017, 21:36

Jeg ville nok hellere lave det som halvvarm røget, det er som det meste fabriks røgede ting.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1798

Re: Hjælp til varmrøget dyrekølle.

Indlæg#10 » 20. nov 2017, 13:51

Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)

Tilbage til "Røgeri og delikatesser"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Henning W Pedersen, jjn31 og 13 gæster