JesperH skrev:Jeg synes den minder meget om den udgave som Idashøj sælger. Og sådan købte jeg for en måneds tid siden.
Jeg har kun godt at sige. Jeg synes den er meget lang tid om at komme ned i temperatur når man slukker den. Men jeg har ikke haft kamado før, så det kan være det bare er sådan. Men jeg havde den oppe på 300 grader + til aftensmaden i går, og den er stadig +50 Men det er måske bare keramikken der gør sit job

Den skulle meget gerne komme ned i temperatur på 5-6 timer efter du "slukket" for den
46 cm er en fin størrelse og giver større indirekte grill-areal end en standard Weber 57 cm.
Jeg har ikke fortrudt at gå fra en Kamado Joe Classic til en Big Joe.
Men den bruger mere kul og 90% af tiden bruger jeg kul-opdeleren og har kun tændt i halvdelen.
Det er klart en fordel, for så kan man eksempelvis have en flæskesteg eller kylling på indirekte og så lige flippe den over og give den direkte varme imens bagekartofler stadig ligger på indirekte.