Hjælp til varmrøgning (PrimoXL)

Stil spørgsmål til Kamado keramikgrills. Kamado grills laves af mange producenter, og fås i mange farver, størrelser og udformninger.

Emneforfatter
larsjoha
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Hjælp til varmrøgning (PrimoXL)

Indlæg#1 » 5. maj 2018, 10:07

Hej
Jeg har lidt udfordringer med langtids varm røgning i Primo.
Mine bøge chips giver fint røg og ingen problemer der.
Jeg vil gerne holde en temperatur på under100 grader.
Jeg vil gerne suplere chips med bøgesmuld og har forskellige bokse, en støbejernsboks og en firkantet spiral.
Mit problem er at smuld går ud, formentlig på grund af for lidt luft.
Jeg vil jo gerne holde temperaturen omkring 90-100, så det er jo begrænset hvor meget mine spjælp kan åbnes.
Mit smuld er for-tørret i ovn, for at sikre at det ikke er problemet.
Hvad gør i, håber på lidt hjælp.
Sidste forsøg var i øvrigt ferske kalkunlår, 8 timer ved 90 grader og så meget røg jeg kunne levere.
Det er en fantastisk spise - Prøv det.
Hilsen
Lars
Weber OTG 57cm
JBI forlænger
Primo Oval XL (nu i bord)
Artiforno Stenovn 100cm/600kg.
Auplex Mini

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1758
Kontakt:

Re: Hjælp til varmrøgning (PrimoXL)

Indlæg#2 » 5. maj 2018, 11:24

Smuld er ikke godt købe nogle Chunks i stedet for og evt del dem i lidt mindre stykker og bland evt nogle Chips i kullet også
Ved de 90-100 grader skal spjældene stå ca 1-2 mm åben
https://www.tbsgrillshop.dk/Shop/tilbeboer/diverse/roegtrae/default.aspx

Tilbage til "Kamado keramisk grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 20 gæster