
Der tales om den nye Kamado Pro Joe som kommer i 2018 med det nye SuperFlow Hyperbolic insert udviklet i samarbejde med Harvard universitetet.
SuperFlow HyperBolic insert er, for dem som ikke gider at se video, en indeling af ovnrummet, så man får et sted med højere tryk og det skaber en cyklon funktion med luften.
Normalt har man bare luft fra top til bund på grillen og en smule turbolens, når det passerer platesetter. Men med det nye system får man en bevægelse i alt luften inde i grillen. De udtaler at det nedsætter forskel i temperatur lommer fra 20 til 5 procent.
Så hvis man laver low'n'slow ved 110 grader, så vil noget af luften måske være helt nede på 90 grader, hvis ens termometer måler det varmeste sted. Da luften er meget kraftigere i bevægelse, så skulle røgen også blive mere jævnt fordelt og udøve sin maksimale påvirkning til kødet/emnet.
Det nye system skulle også komme til Big Joe og Classic Joe modellerne senere og det betyder at folk med BGE og tilsvarende sikkert vil kunne få fordelen.
Der tales også om den nye iKomander, som er en grill computer til billige penge, der skulle give de etablerede produkter kam til håret. Den vil sikkert også kunne bruges på andre Kamado grille.
De stopper åbenbart aldrig med at udvikle hos Kamado Joe, hvilket jo kommer alle til gode

https://www.facebook.com/KamadoJoe/videos/10156287525184187/