Jeg står og skal lave min første flæskesteg på Primoen på fredag. Jeg har fundet et par indlæg omkring opsætning, tid og temperatur, men er dog lidt forvirret af mange forskellige måder at gøre det på. Selvfølgelig er der også 1000 måder at gøre det på, men er der nogen der har nogle gode fif til perfekt steg og sprød svær?
Opstilling på Primoen?
Skal stegen ligge på den almindelige rist med drypbakkestativ under eller skal drypbakken stå på den almindelige rist og stegen på forhøjer?
Temperatur?
Der er alt fra 180 til 240 grader, men hvad anbefaler i?
Tid?
Hvor lang tid skal den have for at den rammer 77 grader og sværen er sprød? Og skal den overhovedet så højt op, før den tages af? Flere skriver også 61 - 62 grader og så hvile til den er 65 grader. Synes 13 grader lyder af meget i forskel.
Ide links:
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=148&t=10373
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=148&t=16748
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=6840
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=148&t=17303
Håber i har et par gode fif til mit første forsøg

