Jeg er nu blevet den heldige ejer af en brugt Monolith kamado, og fik igår testet den med 10 pizzaer, som gik rigtig godt.
Undskylder mange gange at det ikke blev til bare et enkelt billede


Nu så til min nød! Hvilke kul er gode?
Der var lidt kul i grillen, men skulle også have nogle ekstra, og eneste sted jeg kunne skaffe i påsken var Harald Skrald. Går ud fra det ikke er toppen af poppen man får der, men bedre end ingen ting.
Har så brugt google, og fundet disse: http://www.absolut-traepiller.dk/butik/traepiller/absolut-restaurant-grill-traekul/
59 kr for 10kg er jo dejligt billigt på bud, og bor tæt på grænsen. Men inden jeg for stoppet garagen fuld af dem, er der så nogen der ved om de er noget værd? Kan man se, mærke eller lugte kvaliteten, eller er det kun at teste sig frem?
Har søgt lidt på forum, og kan se flere har prøvet dem, uden at være hverken begejstret eller skuffet.
Og hvordan opfører gode kontra dårlige kul sig?
Er det muligt at bruge almindelige briketter? Har nemlig over 100 kg liggende

Alternativer til gode kul er også meget velkomne

Underskylder de mange og måske simple spørgsmål, fra en alt for ivrig kamado nybegynder
