Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Stil spørgsmål til Kamado keramikgrills. Kamado grills laves af mange producenter, og fås i mange farver, størrelser og udformninger.
Brugeravatar

Emneforfatter
KristianK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 336
Kontakt:

Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#1 » 4. apr 2017, 12:20

Hej alle,

Long time no grill..
Har gået og luret på om min no name Kamado skulle lade livet eller måske komme en anden bruger til gode til en god pris.
Men jeg smed 10 kilo billig Harald Nyborg kul i den i sidste weekend og brændte den helt igennem... Og så faldt jeg sgu lige lige over lidt datovarer i Føtex :)
Så nu får disse 2 basser lige en 6-7 timer og så ser vi om det bliver sålelæder eller spiseligt ;) Rub nåede jeg af gode grunde ikke :)

Billede

Billede
Hvis I vil følge min rejse i kaffeverdenen, så er I meget velkomne herunder
http://www.kristianskaffe.dk
https://instagram.com/kristianskaffe.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
KristianK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 336
Kontakt:

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#2 » 5. apr 2017, 10:04

Ikke den vilde succes, da det ikke kan siges at være low and slow på 7 timer :)
Fantastisk duft men stadig for meget fedt på og ikke meget kød.
Men den fik da bevist sit værd og det var grillmesteren der fejlede og ikke Kamadoen

Billede
Hvis I vil følge min rejse i kaffeverdenen, så er I meget velkomne herunder
http://www.kristianskaffe.dk
https://instagram.com/kristianskaffe.dk

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#3 » 5. apr 2017, 11:50

Fedt at se en mere der forsøger. Var selv på "den" her forleden og det var heller ikke min favorit. Men det må kunne laves til noget der er værd at spise.
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1342

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#4 » 5. apr 2017, 12:16

Jeg ville nok have brugt dem til en fond. :-)
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
KristianK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 336
Kontakt:

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#5 » 5. apr 2017, 12:17

Yep.. Men skulle jo lige..
Hvis I vil følge min rejse i kaffeverdenen, så er I meget velkomne herunder
http://www.kristianskaffe.dk
https://instagram.com/kristianskaffe.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1342

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#6 » 5. apr 2017, 12:36

Jo selvfølgelig skal man prøve. Det er nysgerrigheden der finder nye veje. :-)
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Kamado, 1. optænding i laaaaang tid

Indlæg#7 » 5. apr 2017, 12:58

Nu må man ikke glemme at grundstenen i original barbeque er low 'n slow. Historisk fik de "ansatte" lov til at få stykker som herremændene ikke gad æde (eksempelvis ribs). Ved langsom tilberedning over det de havde (bål), lykkedes det dem at få det til at blive noget man kunne spise. OG vel at mærke smage godt. I det lys skal tværrebene have et par forsøg hjemme ved mig :-)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Tilbage til "Kamado keramisk grill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster