Bagt fisk med Tahin

Brugeravatar

Emneforfatter
FruDuborg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 427

Bagt fisk med Tahin

Indlæg#1 » 6. jun 2009, 19:58

Mens Duborg havde en alvorssnak med de 4 tagvinduer i vores drivhus, gik jeg i køkkenet og lavede aftensmad :D

4 Pangasiusfilet blev gnedet med hvidløg og en anelse olivenolie, derefter blev der drysset MEGET persille over

P6060081.JPG


3 spsk. vand og 6 spsk Tahin blev rørt sammen med lidt hvidløg og 2 dråber olivenolie og placeret oven på fiskene. Tilsidst blev der drysset lidt frisk chili henover.

P6060082.JPG


Det blev bagt i 30 min ved 200 grader og serveres med ris drysset med citronstegte pinjekerner

Og i mellemtiden var det lykkedes Duborg at samle de 4 vinduer, hold da op det var en kamp :shock: :lol:

P6060083.JPG


Et super lækkert måltid, vi er dejlig mætte og gider egentlig ikke lave mere i dag, så nu er det fyraften :D :D
Med venlig hilsen

FruDuborg

www.madpassionen.dk

Billede

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#2 » 6. jun 2009, 20:18

mums ser lækkert ud.... hvor har du fundet de sjove fisk
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#3 » 6. jun 2009, 20:30

Det ser sørme spændende ud. Har aldrig tænkt på tahin i forbindelse med fisk.

=> Morten. Pangasius filet findes på frost i ethvert supermarked.

Selve fisken er pæn kedelig, men den er nem at arbejde med og så er den billig i forhold til meget andet fisk.
Robert

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#4 » 6. jun 2009, 20:31

Og måske det vigtigste...

Den er opdrættet med henblik på ikke at smage af fisk.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#5 » 6. jun 2009, 21:08

Guruen skrev:Og måske det vigtigste...

Den er opdrættet med henblik på ikke at smage af fisk.


Så er jeg glad for at man ikke kan opdrætte torsk. :wink:
Robert

Brugeravatar

Birdstriker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 384
Kontakt:

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#6 » 6. jun 2009, 21:38

Robert.A skrev:
Guruen skrev:Og måske det vigtigste...

Den er opdrættet med henblik på ikke at smage af fisk.


Så er jeg glad for at man ikke kan opdrætte torsk. :wink:



Det kan man godt! :D

http://www.dr.dk/Regioner/Bornholm/Nyhe ... 092215.htm
Smokey Joe Silver
Go-Anywhere.
OTG-57.
Performer Touch-N-Go.
Smokey Mountain Cooker.
Q 120
Genesis Gold C.

Brugeravatar

Emneforfatter
FruDuborg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 427

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#7 » 7. jun 2009, 09:53

Det er rigtigt som I skriver at Pangasius er en neutral fisk, men den har en meget fin kødstruktur og jeg syntes den er super god, da den netop giver plads til at "lege" med anderledes ingredienser end de almindelige til fisk.
Samtidig er det en god kilde til alle de sunde omega fedtsyre, som alt for mange ikke spiser nok af.
Med venlig hilsen

FruDuborg

www.madpassionen.dk

Billede

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#8 » 7. jun 2009, 10:07

Jeps... Jeg skrev det blot fordi mange der nægter at spise fisk sagtens kan spise Pangasius, da man uden særlig stor indsats kan skjule den lille bitte smule fiskesmag der er tilbage...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#9 » 7. jun 2009, 10:54

:savl2: Lækker og ander [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] ledes Fiske Menu
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Re: Bagt fisk med Tahin

Indlæg#10 » 7. jun 2009, 11:26

hold mule for en lækker fiskeret. Den er bogmærket og det hele :D

Pangasius er en af de få fisk jeg kan få fruentimmeret til at spise herhjemme, fordi hun er en af de mange der ikke kan li fisk fordi det smager af.....fisk.
Det må prøves :savl2:
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster