Den var nem nok at få på traileren da det skete med gaffeltruck ved tailgate i fredags, men aflæsningen lørdag morgen inden vi skulle ned og hente morgebrød var straks værre.... Men det gik da den blev skilt ad så meget det var muligt.
Atter samlet og klar til jomfruoptændingen
Den gode vejledning der medfølger fra Primo, med justering af spjæld til de forskellige kødtyper og tilhørende varmegrader gjorde det supernemt at komme igang.
Der gik ca. 15 min. så var grillen klar med 325 F, som Primo anbefaldede til hel kylling.
Kyllingen er marineret og sat på trone

Kyllinge blev marineret med en græsk marinade bestående af:
1/2 dl. virgin olivenolie
1/2 dl. citronsaft
1 spsk. honning, fra næste egen avl (familien har en bigård, så vi er heldige at have fået en masse lækker honning)
1 spsk. rosmarin
1 tsk. oregano
Halve bagte hvidløg skulle der også til, et tyrkisk og et italiensk, der viste sig at være meget stærkere i smagen.
Kyllingen fik ca. 1 1/2 time ved konstant indirekte varme, uden at der blev kigget til den - se det er nyt for mig

Forbløffende så lidt primokul der er gået til
Hele opstillingen i grillen
Med farer for at gentage hvad der er sagt før, så prøv lige at se hvor saftig den kylling er, det er helt utroligt, og hvilken smag
Den blev serveret med en grov pastasalat med oliven, semidried tomater, stegte auberginer og syltede hvidløg
Det er ubetinget den saftigeste kylling vi nogen sinde har lavet.
Sikke en smag, sikke en duft, sikke en Kamado


