Kyllingefilet på grove grøntsager


Emneforfatter
Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Kyllingefilet på grove grøntsager

Indlæg#1 » 2. mar 2009, 19:38

Danges ret må betegns som både velsmagende, nem at tilberede og særdeles kaloriefattig.

(4 personer)
800 g kyllingefilet eller -inderfilet (hele filetter deles en gang på langs)
2 store gulerødder
2 pastinakker
3 skiver knoldselleri
græsk kryddermix fra Santa Maria
hvidløgspeber fra S.M.

Et ovnfast fad smøres med lidt fedtstof. Grøntsagerne renses og skæres i ikke for tykke bjælker, lægges i fadet og drysses med lidt salt. Kyllingefiletterne drysses på begge sider med græsk kryddermix og lidt hvidløgspeber og lægges oven på grøntsagerne. Fadet dækkes med staniol og sættes i grillen, indirekte, ca. 200 gr, eller ovnen i knap 1 time (der skal ikke tilsættes ekstra væde). Spises med groft brød.

mvh Karen

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: Kyllingefilet på grove grøntsager

Indlæg#2 » 3. mar 2009, 01:18

Det lyder som en lækker ret.
Og så lidt groft brød skriver du. Mener du groft lyst brød?
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

FruDuborg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 427

Re: Kyllingefilet på grove grøntsager

Indlæg#3 » 4. mar 2009, 10:58

Uhm, bagte rodfrugter er altid et hit - her i huset :D
Med venlig hilsen

FruDuborg

www.madpassionen.dk

Billede


Emneforfatter
Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Re: Kyllingefilet på grove grøntsager

Indlæg#4 » 4. mar 2009, 21:35

Den dag vi fik denne ret, havde jeg lige bagt grovbrød, lyse grovbrød, dvs. brød af hvedemel med masser af revne, kolde kogte kartofler, grahamsmel, havregryn og rugmel, men med hvedemel som hovedingrediens. Man kan spise flûte eller en hvilken som helst slags madbrød til, men jeg bryder mig ikke om rugbrød til lige netop denne ret.

De 6 grovbrød, der blev bagt i mandags er allerede spist, det er ikke kun anje, der plager sine kolleger med hjemmebag, mine må også holde for, så de fire brød er fortæret i sognegården i Hundested, som nogle af jer kender så udmærket...de sidste to brød har vi spist herhjemme.

mvh Karen

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster