Kokoskalkun med Galangalrod glace og peberfrugt ris.

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Kokoskalkun med Galangalrod glace og peberfrugt ris.

Indlæg#1 » 8. nov 2008, 13:45

Kokoskalkun med Galangalrod-glace og peberfrugt med ris

Billede



Idag skulle der eksperimenteres med frisk kokosnød og et lille kalkunbryst.

En hel kokosnød bliver drænet.

Billede

Efter et par på skallen... :D

Billede

Kokoskødet blev skåret ud i små tern, og blandet med stærk karry, en lille smule spidskomme og chiliolie.

Billede

Kokossaften bliver kogt til glace med Galangal rod, frisk ingefær, friskkværnet peber, kokosstykker og lidt honning.

Billede

Der skæres 2 lommer i kalkunbrystet, og kokosblandingen fyldes i.

Brystet lukkes og smøres med den afkølede glace.

Billede

Hos vores tyrkiske grønthandler, fandt vi disse kæmpebønner og et imponerende ingefær "gevir" :D

Billede

For at holde på saft, kraft og glace blev kalkunbrystet pakket ind i Parma skinke.

Parmaskinke er ligesom Seranoskinke et godt fedtfattigt alternativ til bacon.

Billede

Imens var kullene blevet klar og stod og ventede ude i mørket... :shock:

Billede

Grillen blev fyldt med kul og kød

Billede

Imens blev vilde ris kogt halvt færdige, fyldt i rensede peberfrugter og sat i ovnen. risene koger færdigt i frugterne.

Stegen er færdig, den ser noget mørk ud men er ikke brændt. Så mon ikke glacen er trukket lidt ud igennem Skinken.

Billede

Bønnerne blev smidt i spilkogende vand i 5 min. De blev serveret sammen med oliven og små søde tomater...

Kød, peberfrugtris og grøntsager er færdige og bliver serveret.

Billede

Lidt tættere på..

Billede

Billede

Det smagte utroligt godt, og havde en meget lækker sød og stærk smag.

Næste gang vil jeg rive kokosnødden da den stadig var hård og ikke
havde afgivet så meget smag som jeg havde ønsket.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#2 » 8. nov 2008, 14:09

For s...., hvor ser det bare lækkert ud, Duborg! Uhm!

Hvilken kreativ sammensætning og hvilken kreativ måde at anrette på. Det er sq smukt! Fotos er bare helt i top! Sådan!

Opskriften er hermed BM :D

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#3 » 8. nov 2008, 14:10

Haløjsa det er da kræs, det der [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]

Og hvor er det sat flot op på tallerkenen.

Synet er jo det halve af sulten :) så et 10 tal for den opstilling.

Med venlig hilsen


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#4 » 8. nov 2008, 14:35

Kære Hr. og Fru Duborg

Kan kun sige en ting og det er

[smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#5 » 8. nov 2008, 15:17

Hold da helt op Duborg, hviken herligt ret, og så smukt anrettet.Billede

Rigtig gode ingredienser du har brugt. Oliven indeholder jo det sunde fedt.
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#6 » 8. nov 2008, 15:33

[smilie=pdt_aliboronz_25.gif] respekt herfra, det ser virkelig lækkert ud :savl1:

Det er dejligt med jeres lette alternativer, så man med god samvittighed kan grille maden :wink:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#7 » 8. nov 2008, 16:29

Tak for alle de pæne fra jer alle sammen :D :D :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster