Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Indlæg#1 » 31. okt 2008, 21:01

Grillet seranokyllingerulle med spinatsalat

Billede


Idag stod den på kylling, i form af fars. Så der blev eksperimenteret med lidt forskellige krydderier og lufttørret spansk Seranoskinke.

600 gr. hakket kyllingefars blev rørt sammen med disse krydderier.

Billede

Gulerod, gul og grøn peber, skæres i stave.

Sorte oliven hakkes groft.

Billede

Den kryderede fars trykkes ud på et stykke folie, grøntsagerne fordeles henover, og trykkes let ned i farsen. Det hele drysses med en Toscansk krydderiblanding.

Billede

Farsen rulles sammen.

Billede

Og rulles ind i Serano skinke. Serano skinke er et godt fedtfattigt alternativ til bacon.

Billede

Derefter grilles den indirekte, med et par klodser Hickory på.

Billede

Fruen havde i mellem tiden lavet denne lækre salat af:

Baby spinat
Tomater
Pærer
1/2 Galia melon
En lille håndfuld sorte oliven
25 gr. hakkede paranødder.

Billede

Billede

Efter en god gang varme og røg var rullen færdig, den duftede dejligt og skinken var blvet flot.

Billede

Den færdige ret klar på tallerknen.

Billede

Det smagte utroligt godt, og var meget let og lækkert.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2 » 31. okt 2008, 21:21

Flot, flot....det ser enorm lækkert ud..... Skønnne faver.

Salaten vil jeg lave en dag, lækker sammensætning af ingredienserne. :)
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#3 » 31. okt 2008, 21:29

Tak skal du have Malle.

Vi er blevet helt vilde med pære i salat.

Pærer smager også super godt med fennikel til... :D "lakrids" og pærer sammen er stærkt vanedannende :savl2:
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#4 » 31. okt 2008, 21:38

F*C* det ser godt ud...!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#5 » 31. okt 2008, 21:39

Det ser godt nok lækkert ud :savl2:

Det skal da bare prøves :wink:

Fantastisk flotte billeder, iøvrigt.

Med venlig hilsen


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1582

Indlæg#6 » 31. okt 2008, 21:42

Hold da op. Det er den lækreste slankeret jeg har set indtil nu. :-)
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#7 » 31. okt 2008, 21:45

Høj høj klasse!!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#8 » 31. okt 2008, 21:53

Hold da fisk det ser lækkert ud
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#9 » 31. okt 2008, 22:10

Hold da helt op - virkelig virkelig smukt og lækkert og totalt indbydende Billede
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#10 » 1. nov 2008, 09:00

Tak for alle de mange flotte ord og roser.

Det var så det første mad indlæg i det nye corner, vi håber at der kommer mange lækre ting fra fra alle de dygtige brugere på GG.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

nexuzz
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 681
Kontakt:

Indlæg#11 » 1. nov 2008, 09:47

Virkelig flot og lækker slankeret.

:savl2:
Billede
_________________


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#12 » 1. nov 2008, 11:00

Hej Duborg

Virkelig lækker lækker mad :savl2: - som altid. Jeg elsker spinat i alle afskygninger.

Jeres opskrift er hermed BM for den skal da bare prøves herhjemme.

Go lørdag...

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#13 » 1. nov 2008, 11:45

TOP NICE, BM, det kan jeg lige love dig for. :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

NickiThygesen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 35
Kontakt:

Indlæg#14 » 1. nov 2008, 23:19

Man kan vist kun sige én ting - WOW!!!!!

/Nicki
I regn og slud, skal Weberen ud...

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#15 » 2. nov 2008, 00:04

Her kan restauranter slet ikke være med!!! det er WORLD CLASS!!

Brugeravatar

henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 593

Re: Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Indlæg#16 » 4. aug 2009, 07:43

Hej,

Lavede en kopi af denne ret i går aftes, og det var en stor succes. Jeg lavede dog ikke præcis den salat du lavede, men en normal salat :) Inden i rullen havde jeg brugt rød peber, gulerod og rødbede. Den havde i færdig stand en diameter på små 5-6 cm og var 20-25 cm lang. Den fik 30 minutter ved ca 225 grade, indirekte på min Genesis Silver B gasgrill. Jeg havde sat 2 små sølvpapirs pakker med røgmuld ind i grillen så den fik røg fra starten. Næste gang skal den en tur på min performer med noget røgtræ, da røgsmagen ikke rigtig kom til sin rette på gasgrill.

Tak for endnu en inspirerende opskrift.
-henrik

Brugeravatar

perklemme
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304
Kontakt:

Re: Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Indlæg#17 » 4. aug 2009, 08:58

Hold da op det ser godt ud - lige en opskrift efter min smag - elsker serrano skinke og kylling.

Den skal prøves inden for den nærmeste fremtid.
Med venlig hilsen

Per Klemme

har haft weber i en del år, men er stadigvæk nybegynder....................

2 stk. One-Touch Gold 57
1 stk. Smokey Joe Gold
1 stk. Smokey Moutain Cooker 47

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Re: Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Indlæg#18 » 4. aug 2009, 11:02

henriksr skrev:Hej,

Lavede en kopi af denne ret i går aftes, og det var en stor succes. Jeg lavede dog ikke præcis den salat du lavede, men en normal salat :) Inden i rullen havde jeg brugt rød peber, gulerod og rødbede. Den havde i færdig stand en diameter på små 5-6 cm og var 20-25 cm lang. Den fik 30 minutter ved ca 225 grade, indirekte på min Genesis Silver B gasgrill. Jeg havde sat 2 små sølvpapirs pakker med røgmuld ind i grillen så den fik røg fra starten. Næste gang skal den en tur på min performer med noget røgtræ, da røgsmagen ikke rigtig kom til sin rette på gasgrill.

Tak for endnu en inspirerende opskrift.
-henrik


Dejligt du kunne lide den, dit fyld lyder godt og sundt... :wink:

Jeg har selv en Genesis Silver B, den er jeg dog ikke blevet de bedste venner med endnu.... :( men øvelse gør mester... :)
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

mulle2501
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 359

Re: Grillet Seranokyllingerulle med spinatsalat

Indlæg#19 » 4. aug 2009, 17:57

Det er jo lige til "Smag og Behag" det der, det ser sq lækkert ud, er dog lidt skuffet over at der ikke blev brugt bacon... :lol: :lol: nej pjat BM og skal da helt sikkert prøves en dag :savl1:
Med venlig grillhilsen
Morten

Overvejer at lave komfuret om til akvarium...

Grillpark:
Performer m/ gas
Otg 57
Blue Mountain gasgrill med 5 brændere

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster