Honning syltede hvidløg...

Brugeravatar

Emneforfatter
jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Honning syltede hvidløg...

Indlæg#1 » 22. aug 2010, 16:08

I dag skulle bjærge´s opskrift på syltede hvidløg prøves...

Syltede hvidløg

Jeg har engang smagt,
nogen honning og sennep marinerede hvidløg...

Det tænkte jeg lige jeg ville prøve også...

Her er ingredienserne til de honning og sennep´s marinerede hvidløg...:



Først pilles hvidløgene...:

Billede001.jpg


Så røres ingredienserne sammen...
Jeg brugte ca 1/3 del af hver...:

Billede003.jpg


Det smagte ikke helt som det skulle,
så jeg tilføjede lige lidt salt og lidt tørret chilli...:

Her er det færdige resultat,
på begge slags syltede hvidløg...

Billede004.jpg


:lol: Og ja, jeg ved godt,
at det ene glas er en smule for stort...
Men det lykkedes mig sgu, at balre alle de andre små,
da jeg skoldede dem...
Men sådan kan det gå...

Nu skal der bare ventes i en uges tid...

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

Dittesej
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 202

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#2 » 23. aug 2010, 14:53

Jeg glæder mig til at høre om dem med honning er gode. :-D
Weber 57cm

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1364

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#3 » 7. okt 2010, 05:19

nå jan - hvordan gik det så med forsøget ?
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 594

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#4 » 7. okt 2010, 10:25

Hej Jansej,

Endnu en super post fra din hånd, hvor er det fantastisk at kunne sidde her og følge med i alle udfoldelserne.

Det eneste vi mangler er at du får et kamera der står mål med dine kullinariske evner :)

Brugeravatar

Emneforfatter
jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#5 » 8. okt 2010, 22:00

Xang72 skrev:nå jan - hvordan gik det så med forsøget ?

Altså... :-D

Må indrømme at jeg faktisk helt, havde glemt dem...

Smagte dem lige her til aften....

Hvidløgene var ikk noget at råbe hurra for...

Men lagen, men lagen....

Hold kæft hvor var den go...

Resultatet bliver at jeg skrotter hvidløgene,
og bruger lagen til et eller andet...

Hvad har jeg ikke lige fundet ud af...

Men bruges det skal den... :-D

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

Dark Horse
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1184
Kontakt:

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#6 » 18. nov 2010, 12:09

jansej skrev:....Hvidløgene var ikk noget at råbe hurra for...

Jeg er i den grad honningfreak, og foretrækker at bruge honning, hvor andre bruger sukker, men visse ting dur honning altså ikke til. F.eks. syltning af agurker og andet. Honningen sætter en mørning i gang, som ikke er ønskelig i eddikesyltningen. Jeg anbefaler at tilsætte honning kort inden servering.

MVH
Jan - der til gengæld bruger honning i saltlage. Det mørner kødet meget.

Min hjemmeside-wannabe om emnet: http://www.nethonning.dk . Jeg har ikke fået gjort noget ud af den endnu, men input er altid velkomment.
Hellere en grille i mit hoved end mit hoved i grillen ;-)

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1364

Re: Honning syltede hvidløg...

Indlæg#7 » 18. nov 2010, 19:17

Dark Horse skrev:
jansej skrev:....Hvidløgene var ikk noget at råbe hurra for...

Jeg er i den grad honningfreak, og foretrækker at bruge honning, hvor andre bruger sukker, men visse ting dur honning altså ikke til. F.eks. syltning af agurker og andet. Honningen sætter en mørning i gang, som ikke er ønskelig i eddikesyltningen. Jeg anbefaler at tilsætte honning kort inden servering.

MVH
Jan - der til gengæld bruger honning i saltlage. Det mørner kødet meget.

Min hjemmeside-wannabe om emnet: http://www.nethonning.dk . Jeg har ikke fået gjort noget ud af den endnu, men input er altid velkomment.



hvis du har planer om at lave en hjemmeside som er let at vedligeholde, så vil jeg klart anbefale at bruge Joomla.
Jeg har designet www.natouren.dk som bruger joomla, hvilket kør den daglige drift og vedligeholdese at siden let at udføre.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst