Grønne urtefrikadeller

Brugeravatar

Emneforfatter
jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Grønne urtefrikadeller

Indlæg#1 » 16. sep 2009, 20:55

Fruen i huset kokkererede idag, i det dertil indrettede køkken - og serverede:

Grønne urtefrikadeller

DSCF0001.JPG
DSCF0001.JPG (118.59 KiB) Vist 3466 gange


De smagte bare hammergodt :savl2: tilbehøret var basmatiris og Knorr´s Bretagnesauce :oops:

DSCF0002.JPG
DSCF0002.JPG (124.06 KiB) Vist 3464 gange


Her er opskriften, hvis nogen skulle være interesseret i en kødløs dag - med smag :wink:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/vi ... p?id=12131
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Grønne urtefrikadeller

Indlæg#2 » 16. sep 2009, 21:54

Det lyder da som en god ide hvis man er ved at drukne i squash :lol:
De skal da prøves [smilie=pdt_aliboronz_31.gif]

Med venlig hilsen


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Grønne urtefrikadeller

Indlæg#3 » 16. sep 2009, 22:31

Lækkert, Jetlar. Det strækker farsen, er sundt og gir en flot farve.

Herhjemme elsker vi at blande næsten alt muligt i farsen. Noget af det bedste er f.eks. gulerødder, kogt al dente, og dernæst revet på den grove side. Er også velegnet i krebinetter.

Mulighederne er jo mange :)

Brugeravatar

Emneforfatter
jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Grønne urtefrikadeller

Indlæg#4 » 17. sep 2009, 11:54

...hehe, Mariano :lol: retten her "udmærker" sig faktisk ved at være HELT kødløs :wink: - se linket :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Grønne urtefrikadeller

Indlæg#5 » 17. sep 2009, 12:02

jetlar skrev:...hehe, Mariano :lol: retten her "udmærker" sig faktisk ved at være HELT kødløs :wink: - se linket :D


:oops: :mrgreen: :mrgreen:

Tilbage til "Opskrifter & guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster