
75 g hampemel, 225 g tipo 00, 5 g gær, 1 tsk. salt, 1 sjat olivenolie, 2 dl vand. Dejen æltes i ca. 10 min.og ligger mens fyldet laves.
500 g fåre/oksefars (eller bare det eller det andet), 100 g hakket løg, 1 tsk spidskommen, 1 spsk. ras el hanout, reven citronskal fra ½ citron, knust hvidløg efter smag, 1 suppeterning.
Det hele brunes af og tilsættes lidt fond eller vand, det skal være en kun let fugtig fars, knus en suppeterning i istedet for salt.
Dejen deles i 2 stk. og rulles ud i runde bunde. Ovnen tændes på 225 grader. 100 g harissa fordeles på bundene og farsen ovenpå.
Halloumiost, 100 g, rives og fordeles øverst og manakisherne bages 7-10 min. De skal forblive hvide og bløde. Serveres evt. med yoghurt. Kan også lægges sammen og skæres ud som sandwich.