Scrocchiarella i ovn og grill

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2815
Kontakt:

Scrocchiarella i ovn og grill

Indlæg#1 » 27. jun 2017, 12:21

Endelig fik jeg købt scrocchiarella mix, så nu skulle der bages. Det er en 2-dages opgave og jeg valgte at bage i ovnen og på kamadoen. Anb. bagetemperatur er 300 grader og min ovn kan lige slæbe sig op til 265 grader. Det gik, men måske kunne der have været en større luftudvikling, altså huller i dejen, ved den højere temp.?

Nå, kamadoen har jo ikke noget varmeproblem, så jeg fik bagt både bløde, forbagte bunde, sprødt brød, højere sandwichbrød til at flække og færdige bunde til at lægge pålæg på som en kold pizza. Brødet har en dejlig smag og dejen er meget lækker at arbejde med. Jeg havde dog problemer med at ælte fordejen ud 2. dagen med min Assistent, det havde nok været lettere med en maskine med dejkrog. Men der skal jo være plads til forbedringer, jeg glæder mig allerede til næste gang... :lol:

Her er et link med fremgangsmåden og opskriften http://scrocchiarella.dk./

Og mange billeder
DSC_0078.JPG
DSC_0079.JPG


DSC_0080.JPG
DSC_0081.JPG
DSC_0082.JPG
DSC_0083.JPG
DSC_0084.JPG
vendt bagestenen
DSC_0085.JPG
DSC_0087.JPG
top
DSC_0088.JPG
bund
DSC_0089.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0091.JPG
DSC_0092.JPG
scr 1-1.JPG
scr 2.JPG
scr 3.JPG
scr 1.JPG
Senest rettet af skaal-um 27. jun 2017, 12:29, rettet i alt 1 gang.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3098

Re: Scrocchiarella i ovn og grill

Indlæg#2 » 27. jun 2017, 15:25

God damn Finn, det skal prøves. Det ser sindssygt godt ud.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster