Foccacia boller med tomat skinke og ost

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1756
Kontakt:

Foccacia boller med tomat skinke og ost

Indlæg#1 » 16. jan 2017, 09:32

Prøvede i går at bage nogle Foccacia boller med skinke og ost
Der skal dog godt nok undværes grahamsmel næste gang da jeg ikke er helt tilfreds med luftigheden i dem

IMG_3088.JPG
IMG_3094.JPG
IMG_3089.JPG
IMG_3096.JPG
IMG_3095.JPG


Henrik Jov da

Foccacia boller med skinke og ost

Ingredienser til ca 16 stk :
50 g. gær
2 spsk. olie
6 dl. lunkent vand
2 tsk. salt
2 dl. grahamsmel (undlades næste gang )
2 dl. Durum mel
ca. 660 g. Hvedemel

Fremgangsmåde:
Kom gær og det lunkenvand i en stor skål, rør derefter gæren godt ud.
Tilsæt olie,salt samt grahams og durums mel.

Når dette er rørt lidt sammen så kommer hvedemel i hold ca 10% tilbage og tilføre det efter behov

Efter du har æltet dejen godt sammen til en lind stor bolle, kommer du den over i skålen igen. Lad den stå med et fugtigt viskestykker over i cirka 1 time.

Efter hævningen tager du dejen ud på bordet igen og vejer den af i 100 grams klumper

Hver klump formes til en bolle / kugle og tryk dem sammen til 1 cm flad cirkel.

Lad dem hæve i 15 min og lav nogle fordybninger i dejen med en finger og fordel tomat skinke og ost på bollerne

Afbages ved 250 grader i ca 12 min i alm ovn med over undervarme

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster