Brød

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.
Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3187
Kontakt:

Brød

Indlæg#1 » 8. aug 2020, 12:51

brød 1.JPG


1 pk. gær, 9 dl. vand, 200 g rugmel eller hjemmemalet hvede, ca. 13-1400 g 12 % hvedemel, 1 spsk. salt med top, 4 spsk. sukker.
Alt æltes til en blød dej, som hæver ca. 1 time. Slåes derefter ned og efteræltes, vejes (ca. 2400 g) i 3 stk. a ca. 800 g og formes til 3 brød, som lægges i en bradepande af passende størrelse. Jeg lægges en strimmel bagepapir i mellem. Efterhæver en god ½ time, bages derefter i 200 gr. varm ovn i 35 min.

brød 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


agram
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Brød

Indlæg#2 » 8. aug 2020, 18:03

Hej Finn
De brød ser fine ud.
Kan man evt. erstatte noget af melet med hele kerner,
jeg kan nemlig godt lide at der er noget bid i brødet.
Mvh Anders

Brugeravatar

Emneforfatter
skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3187
Kontakt:

Re: Brød

Indlæg#3 » 8. aug 2020, 21:46

agram skrev:Hej Finn
De brød ser fine ud.
Kan man evt. erstatte noget af melet med hele kerner,
jeg kan nemlig godt lide at der er noget bid i brødet.
Mvh Anders


Ja selvfølgelig kan man det. Jeg maler selv mel og det får en konsistens som grahamsmel og det bruger jeg så i næsten alt bagværk. Det er jo så selvfølgelig ikke som hele kerner, men så er tandlægen også glad. :lol:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster