Bageenzymer ved koldhævning

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.

Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 286

Bageenzymer ved koldhævning

Indlæg#1 » 15. mar 2018, 10:51

Vi står og skal lave koldthævet boller i morgen, og har bageenzymer. Men hvordan gør man det bedst når det er koldthævet? Skal laves ved 19 tiden om aften og spises kl 09 dagen efter. Skal man lade dejen hæve ved stuetemperatur indtil man går i seng og så i køleskabet, eller hvad er bedst.
Eneste krav er at det skal laves dagen før. :)


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 305

Re: Bageenzymer ved koldhævning

Indlæg#2 » 15. mar 2018, 11:00

Jeg ville sætte i køleskab med det samme
Se evt. https://www.facebook.com/groups/bageenzymer/?fref=ts

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster