Bagestål

Mangler du en opskrift på pizzadej? Eller kanelsnegle? Hvad er gluten? Læs mere om bagning på grill her.

Emneforfatter
Speedycb
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Bagestål

Indlæg#1 » 8. mar 2017, 19:57

Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)

Brugeravatar

benzon1960
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Bagestål

Indlæg#2 » 9. mar 2017, 08:23

Rent stål og gerne 12mm eller mere. Mærke er ikke så afgørende. Søg evt. på skibsstål.


Sent from my iPhone using Tapatalk
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 189

Re: Bagestål

Indlæg#3 » 9. mar 2017, 10:55

Jeg har denne type: http://grillbutikken.dk/bageenzymer-bagestal-surdej-mv/248-bagesten-i-85kg-ra-stal
Jeg mærker ikke den store forskel på første r og sidste hold boller så til mit brug er det tykt nok.

Brugeravatar

benzon1960
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Bagestål

Indlæg#4 » 9. mar 2017, 11:14

Tykkelsen af stålet afgør jo hvor meget energi = varme, som du kan akkumulere. Jo tykkere - jo bedre. Specielt ved pizza o.lign.

Alternativ til tykt stål er to plader i 8mm. Virker fint men er dyrere i anskaffelse.


Sent from my iPhone using Tapatalk
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


Emneforfatter
Speedycb
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Re: Bagestål

Indlæg#5 » 9. mar 2017, 11:32

benzon1960 skrev:Rent stål og gerne 12mm eller mere. Mærke er ikke så afgørende. Søg evt. på skibsstål.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Hvordan sikre jeg mig at det er rent stål. Jeg vil helst undgå giftige/usunde ting i min pizza ;)
Jeg bor i nærheden af stålvalseværket, måske de har en stump man kan købe billigt. Men jeg skal jo lige vide hvad jeg skal spørge efter

Brugeravatar

benzon1960
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Bagestål

Indlæg#6 » 9. mar 2017, 18:36

Speedycb skrev:
Hvordan sikre jeg mig at det er rent stål. Jeg vil helst undgå giftige/usunde ting i min pizza ;)
Jeg bor i nærheden af stålvalseværket, måske de har en stump man kan købe billigt. Men jeg skal jo lige vide hvad jeg skal spørge efter


http://www.bagestaal.dk/
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


Hippo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 35

Re: Bagestål

Indlæg#7 » 9. mar 2017, 19:29

Speedycb skrev:Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)


Hvor bor du? Jeg har et fra grillbutikken, som jeg skal af med, men det koster jo en krig at sende.

Jeg bor i Viby J, og du må også godt låne for at teste.

Brugeravatar

benzon1960
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Bagestål

Indlæg#8 » 9. mar 2017, 19:51

Hvis ikke bagestaal.dk har den i 12mm, kan du som Max fra kvalimad.dk købe en her: http://www.skibssmeden.dk/


Sent from my iPhone using Tapatalk
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".


Emneforfatter
Speedycb
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Re: Bagestål

Indlæg#9 » 9. mar 2017, 20:05

Jeg gik til den lokale metalindustri virksomhed. Der fik jeg en 35x35 7mm stålplade for 100kr og to kolde colaer. Den blev vasket 3 gange med alm opvaskemiddel indtil vandet ikke længere blev sort.
Pladen blev smurt med olie og 90 min ved 275 grader.
Her til aften lavede pladen så en masse pizzaer med super resultat .1%¤
3 pizzaer i træk uden problemer med afbagningen

Brugeravatar

Bjarne H
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Re: Bagestål

Indlæg#10 » 10. mar 2017, 13:51

Hippo skrev:
Speedycb skrev:Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)


Hvor bor du? Jeg har et fra grillbutikken, som jeg skal af med, men det koster jo en krig at sende.

Jeg bor i Viby J, og du må også godt låne for at teste.

Hej Hippo,
Hvilke dinensioner er det i og hvad skal det koste?
"Hellere have det rigtigt sjovt lidt af tiden, end halv-sjovt hele tiden"


Hippo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 35

Re: Bagestål

Indlæg#11 » 10. mar 2017, 17:31

Bjarne H skrev:
Hippo skrev:
Speedycb skrev:Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)


Hvor bor du? Jeg har et fra grillbutikken, som jeg skal af med, men det koster jo en krig at sende.

Jeg bor i Viby J, og du må også godt låne for at teste.

Hej Hippo,
Hvilke dinensioner er det i og hvad skal det koste?


34 x 40 cm. 7mm.

Der er nogle små pletter på den ene side (foto) Den anden har lidt mere, men det kan slibes med fint sandpapir.

150 kr
Vedhæftede filer
image.jpg

Brugeravatar

benzon1960
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 492

Re: Bagestål

Indlæg#12 » 10. mar 2017, 22:34

Hippo skrev:[quote="Bjarne H"][quote="Hippo"][quote="Speedycb"]Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)


Hvor bor du? Jeg har et fra grillbutikken, som jeg skal af med, men det koster jo en krig at sende.

Jeg bor i Viby J, og du må også godt låne for at teste.[/quote]
Hej Hippo,
Hvilke dinensioner er det i og hvad skal det koste?[/quote]

34 x 40 cm. 7mm.

Der er nogle små pletter på den ene side (foto) Den anden har lidt mere, men det kan slibes med fint sandpapir.

150 kr[/quote]


Godt køb. Pletter uden betydning for brugsværdi.
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

Orbita
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Bagestål

Indlæg#13 » 14. mar 2017, 21:05

Hippo skrev:[quote="Bjarne H"][quote="Hippo"][quote="Speedycb"]Hej Med grillere.
Hvad har i af Bagestål ? - jeg vil selv gerne have et Bagestål, men jeg er i tvivl om hvilket man skal købe. Det skal udelukkende bruges i ovnen.
Så kom med jeres tanker, erfaringer og gode tips :)


Hvor bor du? Jeg har et fra grillbutikken, som jeg skal af med, men det koster jo en krig at sende.

Jeg bor i Viby J, og du må også godt låne for at teste.[/quote]
Hej Hippo,
Hvilke dinensioner er det i og hvad skal det koste?[/quote]

34 x 40 cm. 7mm.

Der er nogle små pletter på den ene side (foto) Den anden har lidt mere, men det kan slibes med fint sandpapir.

150 kr[/quote]

Hej Hippo

Er det stadig til salg?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro


Hippo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 35

Re: Bagestål

Indlæg#14 » 14. mar 2017, 21:55

Ja, det er stadig til salg.

Brugeravatar

Orbita
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 39

Re: Bagestål

Indlæg#15 » 14. mar 2017, 22:13

Ok sender lige PM


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro


LaMancha
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25
Kontakt:

Re: Bagestål

Indlæg#16 » 14. mar 2017, 23:13

Inspireret af tråden her købte jeg en plade fra bagestaal siden.

Lavede lige en lyndej da jeg fik den i dag og blæste 4 pizzaer igennem i ovnen.

Pizzaerne blev af en anden verden, faktisk bedre end min Pronto nogensinde har formået og hvad min sten har lavet.

God luft i dejen og hurtig opbagning - den har min anbefaling.
Using Tapatalk

Tilbage til "Brød og kager"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: trespasser og 3 gæster