Forum layout

 Hvem er online
Der er 111 brugere online :: 22 tilmeldte, 5 skjulte og 84 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: 9900, Dannie, EDJ, fnuller, jaknil, jan@jan.dk, Karsten Knudsen, mbogh, Mikkel S, mrechnagel, Nulle, Ole Skibsted, PB Helsinge, PerF, Rupert, Sander Jensen, Storlingevej, techie, VistiI
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Begynderspørgsmål om Weber Spirit E310 skrevet 2. sep 2014, 22:54

 Slibemaskine skrevet 2. sep 2014, 22:39

 pizza igen igen skrevet 2. sep 2014, 22:24

 Hvor længe skal en hel nakkefilet have på grillen? skrevet 2. sep 2014, 21:41

 Broil king Keg på tilbud. Fik min i dag skrevet 2. sep 2014, 21:06

 En let lille frokostret skrevet 2. sep 2014, 20:37

 hjælp til Opbygning af PID controller på weber 57 cm gril skrevet 2. sep 2014, 20:11

 Chicken Cpucake og Drumsticks skrevet 2. sep 2014, 20:05

 Vakummpakker: LAVEZZINI FRESH vs DZ-280/2SE vs OBH 7951 skrevet 2. sep 2014, 19:23

 Hjælp maling skaller af i tommerup ovn skrevet 2. sep 2014, 19:11

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014) skrevet 2. sep 2014, 18:37

 Skalotteløg skrevet 2. sep 2014, 17:22

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
 Så er der burger-snask...!
 De første Gupas i 2014...
 Andebryst med hasselbach-kartofler
 Æble røget æblekage med rabarber
 Rullet Hamburgeryg med krydderier
 Srpska kuhinja
 Chipotle
 en meget sød snacks
 Kylling lår med holder :)
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Hjælp maling skaller af i tommerup ovn
 Saltkød af Kalve lårtunge
 køb af røgeovn
 TV - Røg på Grillen
 røg brænder hurtigt af
Brød og kager Bryggeriet
 Hjælp til koldhævet pizzadej... :-(
 Bjørn Røremaskine AR 5 L.
 Godt brød og Ølandshvede
 Ballerup Master Mixer krog+dejskraber samtidig
 Pitabrød på Pizzaria Pronto
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Hvor længe skal en hel nakkefilet have på grillen?
 Skalotteløg
 Slibemaskine
 Beholdere til Mel mm.
 Inspiration søges til middag for 15 personer
 Rengøring af Primo XL
 Broil king Keg på tilbud. Fik min i dag
 Justering af låget på BGE?
 Primo XL Oval til salg
 todays Kamado kamado pulled pork
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Skal jeg udbygge min grill eller købe en smokey
 Støbejern
 Har grillet for første gang......
 Test af briketter
 Søger pid projekt
 Begynderspørgsmål om Weber Spirit E310
 Gasgrill bliver ikke varm nok?
 Brand i Q3000
 Saltlage i større mængder.
 Ny gasgrill (indbygning)

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 18. maj 2014, 19:09

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Billede

I dag blev der leget med maden. Også i den grad... Men hold da op et lækkert resultat...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2, 3 ]
Visninger: 12062  •  Kommentar: 65  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Så er der burger-snask...!
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 4. maj 2014, 19:20

Så er der burger-snask...!

Billede

Nogle gange skal man bare glemme alt om kostplaner, kur m.v.... Når kroppen "Kræver" en snasket...


Visninger: 2830  •  Kommentar: 9  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg De første Gupas i 2014...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 27. apr 2014, 19:56

De første Gupas i 2014...

Billede

Ahhh... Sol over Danmark. Temperatur tæt på 20 grader... Hvad er bedre end.... GUPAS!

Til alle de...


Visninger: 1920  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Andebryst med hasselbach-kartofler
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 21. apr 2014, 19:16

Andebryst med hasselbach-kartofler

Billede

Kone og barn havde rottet sig sammen, og krævede at få andebryster... Men man siger jo også, at julen...


Visninger: 1850  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Æble røget æblekage med rabarber
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 20. apr 2014, 14:56

Æble røget æblekage med rabarber

Billede

Jeg har længe ville lave denne opskrift. Og pludselig var tiden til det...

Min tanke var at bruge...


Visninger: 1608  •  Kommentar: 4  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 92 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 156 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 351 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 272 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 39 ]
Andet 6%  6%  [ 62 ]
Afgivne stemmer : 972 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 2. sep 2014, 14:11 »   har en Kingstone Rock 200
« 2. sep 2014, 14:11 »   >Torp Hedehusene, - er gjort
« 1. sep 2014, 17:31 »   >nvm Og velkommen til, håber at du får mange gode timer og henter inspiritation her på GG.
« 1. sep 2014, 17:30 »   > nvm. Du vil få meget mere respons hvis du opretter et emne f.eks under "gasgrill" og så skriv lidt om hvilken gasgrill du har.
« 1. sep 2014, 13:11 »   Hej med Jer. Jeg søger råd - min gasgrill med 2 brændere bliver ikke mere end 125gr varm. Hjælp!
« 31. aug 2014, 15:16 »   jaknil- Tak for rådet. Den blev grillet i aftes -uden at blive sej.
« 30. aug 2014, 20:26 »   Nysgerrig: Er det spidsbryst du har? Eller tværreb? Hvad med at skære det op i tern til en gang chilli con carne fx: viewtopic.php?f=148&t=18707&hilit=chili
« 30. aug 2014, 20:19 »   Carlsen: hvad med at marinere den? Husk at den ikke må få ret lang tid på grillen, så BLIVER den netop sej.
« 30. aug 2014, 07:08 »   Kan man få et godt tip til oksebryst på grillen og gerne med lidt røg .
« 29. aug 2014, 18:30 »   Nå. Det var en skam. Grunden til at jeg spørger. Er at sidste gang jeg lavede flank steak fra samme leverandør blev den utrolig sej. De er begge to købt på samme tid.
« 29. aug 2014, 17:47 »   >carlsen - Det ville jeg ikke gøre, da den er for fedtfattig = meget tør pulled beef.
« 29. aug 2014, 15:34 »   Kan man bruge flank steak til pulled beef?
« 17. aug 2014, 19:34 »   > steenj - Det kunne jo være at det var Weber kul. :-)
« 15. aug 2014, 17:41 »   De bruger ikke kul, de bruger briketter og siden åbenlyst er sponsoreret af Weber er det sikkert Weber briketter.
« 14. aug 2014, 04:32 »   er der mon nogen der ved hvilke kul de brugte i den grill dyst på tv ?? pfh tak
« 14. aug 2014, 04:31 »   hej
« 12. aug 2014, 18:55 »   Hej er der nogen der har prøvet at grille en okse bagkølle på ca80 kg i grill eller bål er der gode råd tips så meld ud
« 11. aug 2014, 13:16 »   Det er T47g
« 9. aug 2014, 18:21 »   > isdnkiller. en hurtig google gav bl.a. denne: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/v ... n=farseret blomkål
« 9. aug 2014, 17:48 »   mrstensved hvad nr på grillen
« 9. aug 2014, 17:46 »   hjælp ... mangler en opskrift på farseret blomkål
« 9. aug 2014, 07:03 »   Hey. Jeg har købt en charbroil grill... fantastisk grill. MEN jeg har et problem, at der løber fedt ud i højre side, ned langs siden ved batteriet og ned på fliserne. Har kigget indv., men der er ingen fejl. Fedten render ud i samlingen mellem pladerne og indsatsen. Er der andre med samme problem.
« 4. aug 2014, 14:26 »   Hei på dere alle !!!! Det er liv i meg her oppe i Norge. Var jo nede på DM og nå øver vi til NM. Ha en fin grilldag !
« 2. aug 2014, 11:50 »   plejer du forresten at pensel den med fx marinade engang i mellen
« 2. aug 2014, 11:49 »   super tak for hjælpen

 Statistikker
I alt
Indlæg 300588
Emner 26720

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 98
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 289
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22299
Senest tilmeldte bruger holycow000

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team