Forum layout

 Hvem er online
Der er 131 brugere online :: 30 tilmeldte, 3 skjulte og 98 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 20:28

Tilmeldte brugere: allanped, arr, Brian J, Cafewest, conbas, CPN, El Cerveza, Elmer, Fizban, GAPP, Ib M, Jacob77, jan@jan.dk, Joc, Kasper Nielsen, loenborg, lractbird, novicen, Nulle, Simplex, Swopper, techie, TerasseHelten, tg1965, Thy, Torp Hedehusene
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Spegepølse NU... skrevet 30. jan 2015, 14:01

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015) skrevet 30. jan 2015, 13:37

 Spam? skrevet 30. jan 2015, 12:26

 Nogen der hente noget for mig i Hjørring? skrevet 30. jan 2015, 09:46

 De samlede erfaringer med Sous Vide i Carls Cool Kitchen. skrevet 30. jan 2015, 08:30

 Købes: Primo Oval XL drypbakke stativ skrevet 30. jan 2015, 08:14

 Erfaringer med selskabslokaler Østjylland skrevet 30. jan 2015, 07:58

 Hjælp søges til ny ovn med damp skrevet 29. jan 2015, 21:46

 CyberQ Wifi fra BBQ Guru sælges skrevet 29. jan 2015, 20:34

 Trækul omkring Brønderslev? skrevet 29. jan 2015, 16:35

 Grahamsbrød langtidshævet med bageferment og bagt i vandovn. skrevet 29. jan 2015, 15:27

 Porchetta til 8 sultne mænd skrevet 29. jan 2015, 13:55

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
 Roastbeef med super lækker broccolisalat
 Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?
 Beef Jerky
 Sønderjyske Fedtkager
 Interesse måling - fiske kursus i midtjylland (Herning/Ikast
 Super bowl
 Djævlens egen burger?
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Pancetta - måske . . .
 Forhandling af Borniak røgeovn.
 Mer' Spege . . .
 primogrill xl med med bord sælges
 SV til under 1000 dkr
Brød og kager Bryggeriet
 Grahamsbrød langtidshævet med bageferment og bagt i vandovn.
 Jeg er træt af min ovn og ønsker mig en ny...
 Mine boller er lysserøde!!
 Franskbrød endelig
 GG Stjerne i bløddej
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Porchetta til 8 sultne mænd
 Oksefilet til 15 mand med Sous Vide.
 Hel bacon som steg og andre ideer
 Kan man det med en pizzadej?
 åh problemer med pp, hjælp ønskes
 udskift primo termometer
 CyberQ Wifi fra BBQ Guru sælges
 Kød til brisket
 Udskiftning af termometer i Primo Oval XL
 Broil King Keg - pakning.
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Trækul omkring Brønderslev?
 Købes: Primo Oval XL drypbakke stativ
 Endeligt kom min nye grill
 iCelsius
 sælges Jbi smoker + Weber 57cm kuglegril
 Weber Q2200 sælges
 Første opstart af Spirit E-310
 Kalkun i kål
 Har lige købt min første gasgrill - nogle gode råd?
 Pizzaspade

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 3. jan 2015, 19:25

En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?

Billede

Lad os indrømme det... Vi havde lyst til burger i dag... Men vi ville samtidig prøve...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 3094  •  Kommentar: 25  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 1. jan 2015, 13:46

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)

Billede

Nytårsmenuen er år efter år noget helt specielt for os... :-)

Her i den lange version,...


Visninger: 1393  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 31. dec 2014, 23:17

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)

Billede

Traditionen tro gør vi altid lidt ekstra ud af vores mad nytårsaften. I år var ingen...


Visninger: 1253  •  Kommentar: 7  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Roastbeef med super lækker broccolisalat
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 20. dec 2014, 19:10

Roastbeef med super lækker broccolisalat

Billede

...Det handler om at tænke smart i julen :-) Så i dag stod den på roastbeef. Halvdelen pakkes...


Visninger: 2757  •  Kommentar: 11  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 6. dec 2014, 20:09

Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?

Billede

Hvis ikke du har prøvet svinekæber endnu - så er der snart ingen undskyldninger...
...


Visninger: 4707  •  Kommentar: 20  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 160 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 366 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 277 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 41 ]
Andet 6%  6%  [ 62 ]
Afgivne stemmer : 997 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 17. jan 2015, 08:53 »   @ Guruen og Torp jeg kunne godt ha hjulpet Piersing men han for istedet for mad udefra
« 17. jan 2015, 08:51 »   vilhelm68 den ligger under Downloads
« 16. jan 2015, 16:27 »   Nogen der ligger inde med freds opskrift på burgerboller?
« 5. jan 2015, 14:32 »   > Piersing Her er et link til hans profil :http://www.grillguru.dk/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13841
« 5. jan 2015, 09:01 »   Mon ikke JohnR kan hjælpe?
« 4. jan 2015, 17:06 »   Hej jeg skal til sommer holde 30års fødselsdag og vil have pattegris til ca 100 mennesker. Men mangler en Mand til at grille dem. Har selv grisene da svigerfar er griseavler så mangler en mand til at grille dem og evt skære ud. Nogen som kender en til en fornuftig pris? Det er på sydsjælland omkring næstved 4700. Mvh Martin på forhånd tak
« 3. jan 2015, 17:11 »   > Snulle: Velkommen til her på GG. :-)
« 3. jan 2015, 17:10 »   > Snulle - Du behøver ikke at udbene den, prøv at se denne opskrift: http://www.jyskvin.dk/langtidsstegt-kro ... rodfrugter
« 3. jan 2015, 15:12 »   jeg har lige købt en krondyrkølle, som jeg vil grille, behøver jeg at udbene den inden jeg tilbereder den ?
« 27. dec 2014, 12:57 »   Når det er koldt er den gamle gule stålflaske bedre end komposit for (som du også skriver) holder den trykket bedre
« 27. dec 2014, 10:39 »   Er helt nybegynder med grill på altanog skal i den forbindelse investere i gas til min Q1200. Jeg hælder mest til letvægt, men har hørt rygter om at denngode gamle stål beholder (den gule) holder trykker bedre. Nogen der kan guide mig mht. dette? Godt nytår.
« 26. dec 2014, 18:40 »   Vi har fået en kalkun på hele 18 kg. Vi får mange gæster nytårsaften og har planer om, at vi skal have farseret kalkun. Vi forestiller os, at det er nødvendigt at leje en grill, der kan rumme kalkunen. Hvor stor skal den være? Hvordan skal den tilberedes i grillen? - og hvor lang tid skal den have?
« 24. dec 2014, 10:56 »   Tak Torp Hedehusene : det vil jeg prøve god jul.
« 23. dec 2014, 17:07 »   > ehk Jeg ville give den 4 timer ved 185`C, evt. 250`C i 15 min. til sidst for at give skindet det sidste.
« 23. dec 2014, 15:28 »   Hej er der nogle der har at grille en gås på 4,5 kg på rosseteri og hvor lang tid skal den have
« 9. dec 2014, 14:00 »   Klik på "boardindeks" i menuen i venstre side, eller Gururen med "Indhold" på maven i øverste højre hjørne. Find det rette forum, klik på det og klik så på "Nyt Emne"
« 9. dec 2014, 13:57 »   Nye brugere: I får nok bedre svar ved at oprette en tråd i forum, jeres spørgsmål drukner let her i chatten. :-)
« 7. dec 2014, 21:35 »   undskyld, det var selvfølgelig til petet brinks
« 7. dec 2014, 21:33 »   @kaj erik, har du husket at resette begge enheder
« 7. dec 2014, 11:38 »   7dec Hej jeg har lige fået en Char Broil infrarød grill hvordan griller man på sådan en ? kan man stille en bradepande unde feks. en kylling?
« 4. dec 2014, 13:43 »   Glemte lige spørgsmålet...har købt digitaltermometer fra Charbroil, men kan ikke få de 2 enheder til at "finde" hinanden, har prøvet at sætte batterierne i i forskellig rækkefølge, men neeeej....
« 4. dec 2014, 13:42 »   Hej alle grillere !
« 4. dec 2014, 00:41 »   Mange tak for svar og velkomst
« 3. dec 2014, 19:52 »   > Husmoder - Og så lige et: VELKOMMEN TIL GRILLGURU :-) :-)
« 3. dec 2014, 19:51 »   > Husmoder - Jeg ville give den 24 timer ved 58`C, En anden gang er det nemmere og hurtigere at få respons hvis du opretter et indlæg, og ikke her på chatten.

 Statistikker
I alt
Indlæg 306707
Emner 27430

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 96
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 245
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 23549
Senest tilmeldte bruger CrazyDrivelat

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team