Forum layout

 Hvem er online
Der er 171 brugere online :: 40 tilmeldte, 4 skjulte og 127 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 20:28

Tilmeldte brugere: bajads, bje74, bjerregård, BrianM, Dalle75, DK28884891, Dui, Godsvig, goltermann, Grillmave, Guruen, HA103, holm76, Højland, ilden, jan@jan.dk, jjn31, jørgen, Julius, jv31, larslyn, ln101, melvis, Midtfyn, nicolai.k, Nulle, phl009, plump, psoren, qwiber, sjanten, smedenselv, styrmand, tg1965, thunder, Torp Hedehusene, tvj504
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Opbevaring af kød sousvide inden bruningpå grill skrevet 23. nov 2014, 18:15

 Pølseopskrifter skrevet 23. nov 2014, 17:37

 Waterloo 1815 skrevet 23. nov 2014, 17:22

 Fri fragt hos H W Larsen skrevet 23. nov 2014, 16:56

 Lidt sjov : Bearnaise i sifon :-) skrevet 23. nov 2014, 16:55

 Nakkefilet skrevet 23. nov 2014, 13:35

 Metro-status. skrevet 23. nov 2014, 12:41

 Vildt spegepølse opskrift skrevet 23. nov 2014, 11:08

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014) skrevet 23. nov 2014, 11:05

 Hjemmebagt rugbrød på surdej skrevet 22. nov 2014, 21:17

 Ny planet fundet i himmelrummet... skrevet 22. nov 2014, 20:29

 Får I grillet noget i dette trøstesløse novembervejr? skrevet 22. nov 2014, 16:46

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Farserede porre på en ny måde...
 Jamen - Det er jo bare en bøf?
 Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...
 Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)
 4 slags pizza og 2 brød...
 Waterloo 1815
 Nakkefilet
 Ny planet fundet i himmelrummet...
 Hjælp til valg af Friture gryde!
 Brændende kærlighed
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Pølseopskrifter
 Portionslavede cheesecakes
 Opbevaring af kød sousvide inden bruningpå grill
 Produkter fra nakkefilet
 Hjælp til koldrygning.
Brød og kager Bryggeriet
 Hjemmebagt rugbrød på surdej
 Pizza Bianca med ølandshvede
 Industri røremaskine 500kr
 Hjælp til pizza-bordplade.
 Højreb til 100kr/kg
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Kan and steges som kylling ala Heston?
 Sansaire SOUS Vide på den nemme måde måske
 Hel julekalkun hvor køber man den?
 akut hjælp til flæskesteg søges
 Tilberedning af rådyr?
 Den første gang....
 Grillbutikken og deres garanti
 Termometer i BGE
 Rist i Primo Oval XL
 Jomfrutur - BGE Mini
Kul-/briketgrills Gasgrill
 hviken briketter
 Dancook kulgrill produktforbedring
 LH ring eller lignende omkring Ikast/Herning som kan lånes
 wsm 47 eller 57
 Optænding i Smokey Mountain
 Tilbehør - julegaveønsker....
 rotisserie til q100 og q 300
 Vedr. Rotisseri til Char-Broil T-36G og T-47G
 2 ænder på rotesseri
 Jensen gril

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Farserede porre på en ny måde...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 15. nov 2014, 19:01

Farserede porre på en ny måde...

Billede

Vinden blæser udenfor. Det er blevet koldt. Det regner let. Det er blevet efterår!

Og efterår betyder...


Visninger: 799  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Jamen - Det er jo bare en bøf?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 19. okt 2014, 18:11

Jamen - Det er jo bare en bøf?

Billede

I 2015 har Grillguru.dk/Weberguru 10 års fødselsdag. Og i årene der er gået er der mange brugere der...


Visninger: 2166  •  Kommentar: 14  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 17. okt 2014, 18:26

Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...

Billede

Indlægget er en kombination af test og madlavning. For hvis man skal stress-teste...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 4184  •  Kommentar: 27  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 15. okt 2014, 19:03

Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)

Billede

Gris med ris? Præcist sådan lød min sms til konen i dag, da aftensmaden skulle besluttes....


Visninger: 2054  •  Kommentar: 13  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg 4 slags pizza og 2 brød...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 21. sep 2014, 18:02

4 slags pizza og 2 brød...

Billede

Efter et hyggeligt pizzakursus på mit arbejde, hvor Frederik gennemgik pizza fra A-Z skulle der bages lidt...


Visninger: 1397  •  Kommentar: 2  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 160 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 356 ]
Keramikgrill 28%  28%  [ 275 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 39 ]
Andet 6%  6%  [ 61 ]
Afgivne stemmer : 982 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 7. okt 2014, 15:05 »   Jeg kunne godt tænke mig et rotisseri til min stenovn er der nogen der har erfaring med det?
« 27. sep 2014, 08:37 »   Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bruge et rotisseri på min wsm57 er der nogen der har erfaring med det ??
« 23. sep 2014, 11:44 »   Simon1> Nej, klik ude på boardindeks i venstre side, find den kategori som emnet omhandler og klik på "nyt emne"
« 18. sep 2014, 22:12 »   Er det her man kan oprette et spørgsmål?
« 18. sep 2014, 17:58 »   Best of the West kan købes i siljan
« 18. sep 2014, 15:38 »   hvor kan man købe best of the west trækul
« 18. sep 2014, 12:01 »   Hvordan griller man frikadeller på gasgrill når man ikke har en pande men kun rist?
« 18. sep 2014, 11:31 »   Spegepølser/grillpølser ...... kold eller varmrygning? Har du selv fremstillet? Hvilken opskrift? Så kan vi nok bedre hjælpe...
« 15. sep 2014, 15:45 »   Tips til røgning af pølser i ABU røgeovn
« 5. sep 2014, 18:14 »   det gik da helt galt
« 5. sep 2014, 18:13 »   Prøv fredstone.dkhttp://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q ... yI89cLok5A
« 5. sep 2014, 11:08 »   søger en stor pizza sten til weber genies 330. skal helst fylde hele grillen. nogen der ved hvor den kan kæbes til en fair pris
« 2. sep 2014, 13:11 »   har en Kingstone Rock 200
« 2. sep 2014, 13:11 »   >Torp Hedehusene, - er gjort
« 1. sep 2014, 16:31 »   >nvm Og velkommen til, håber at du får mange gode timer og henter inspiritation her på GG.
« 1. sep 2014, 16:30 »   > nvm. Du vil få meget mere respons hvis du opretter et emne f.eks under "gasgrill" og så skriv lidt om hvilken gasgrill du har.
« 1. sep 2014, 12:11 »   Hej med Jer. Jeg søger råd - min gasgrill med 2 brændere bliver ikke mere end 125gr varm. Hjælp!
« 31. aug 2014, 14:16 »   jaknil- Tak for rådet. Den blev grillet i aftes -uden at blive sej.
« 30. aug 2014, 19:26 »   Nysgerrig: Er det spidsbryst du har? Eller tværreb? Hvad med at skære det op i tern til en gang chilli con carne fx: viewtopic.php?f=148&t=18707&hilit=chili
« 30. aug 2014, 19:19 »   Carlsen: hvad med at marinere den? Husk at den ikke må få ret lang tid på grillen, så BLIVER den netop sej.
« 30. aug 2014, 06:08 »   Kan man få et godt tip til oksebryst på grillen og gerne med lidt røg .
« 29. aug 2014, 17:30 »   Nå. Det var en skam. Grunden til at jeg spørger. Er at sidste gang jeg lavede flank steak fra samme leverandør blev den utrolig sej. De er begge to købt på samme tid.
« 29. aug 2014, 16:47 »   >carlsen - Det ville jeg ikke gøre, da den er for fedtfattig = meget tør pulled beef.
« 29. aug 2014, 14:34 »   Kan man bruge flank steak til pulled beef?

 Statistikker
I alt
Indlæg 303897
Emner 27075

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 97
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 308
Indlæg pr. bruger: 14
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22503
Senest tilmeldte bruger karsten@kaaps.dk

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team