Forum layout

 Hvem er online
Der er 181 brugere online :: 48 tilmeldte, 6 skjulte og 127 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: bajads, binx, bje74, Botnakken, Branke1, Brian J, busal, Dalle75, deafbeeman, DraX, eichmeier, ejbaek, FamJakobsen, formanden, Fumle, goltermann, Green_DK, GrillBo, gundersen, hniel, Ib M, isetta, jan@jan.dk, jespersom, JMD, JonasPed, Kimer, Krivib, Luske, martin_pedersen, mathew500, melvis, Mortbakk, Nulle, Nyhus, phl009, psoren, revsbech, scharstein, sof_666, Staxen, Stenderup, tg1965, TJensen84, Torp Hedehusene, valby
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 restaurant piaf skrevet 30. sep 2014, 21:46

 Dr. BBq krydderi skrevet 30. sep 2014, 21:34

 Charbroil T-22g mangler varme skrevet 30. sep 2014, 21:33

 Helstegt pattegris d. 18 October - Østjylland skrevet 30. sep 2014, 21:11

 Nogen der har erfaring med at bage på grillen? skrevet 30. sep 2014, 20:57

 Første erfaring med Sansaire sous vide cirkulator. skrevet 30. sep 2014, 18:54

 LOOFTLIGHTER hos TBSGrillshop.dk skrevet 30. sep 2014, 18:47

 Ide til ny tråd i Boardindex... skrevet 30. sep 2014, 16:40

 WSM 47... skrevet 30. sep 2014, 13:03

 Guruens Rub skrevet 30. sep 2014, 11:45

 Oktober prisfest hos TBSgrillshop skrevet 30. sep 2014, 11:36

 Hel kylling i stegholder skrevet 30. sep 2014, 11:28

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 4 slags pizza og 2 brød...
 Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde
 Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
 Så er der burger-snask...!
 De første Gupas i 2014...
 Grundopskrift på BBQ Sauce
 Cave Man Style grillede tykstegs bøffer
 Hjemmelavet pasta med friskost og varmrøget laks.
 Pølsehorn
 Grillbord - blot til inspiration...
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Hjemmesaltet / røget bacon
 Lidt om røget pålæg
 Genesis 330
 Syltet røget peberfrugt
 Flæskesvære / Grisebolcher
Brød og kager Bryggeriet
 Braun combimax K 700 sælges
 Langtids hævet burgerboller
 Lækker bløddejstærte på grill
 bagedag
 Remonce til kanelsnegle
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 restaurant piaf
 Nogen der har erfaring med at bage på grillen?
 Helstegt pattegris d. 18 October - Østjylland
 Sous vide Cuvette hjælp!
 ribben steg på primo
 Nyt grillbord: hvor meget luft om grillen ?
 En kamado med mange extras
 Low & Slow Reverse Sear - HELP!
 Så ankom min nye grill.
 Primo Oval XL Bord - Billedserie & Guide
Kul-/briketgrills Gasgrill
 WSM 47...
 Fødselsdag for knægten
 novex pakning på primo
 Skal jeg udbygge min grill eller købe en smokey
 Støbejern
 Hel kylling i stegholder
 Dr. BBq krydderi
 Genesis, spirit, broilking eller andet.
 Gas.....
 Outdoorchef Auckland (eller andre BBQ style ODC)

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg 4 slags pizza og 2 brød...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 21. sep 2014, 19:02

4 slags pizza og 2 brød...

Billede

Efter et hyggeligt pizzakursus på mit arbejde, hvor Frederik gennemgik pizza fra A-Z skulle der bages lidt...


Visninger: 771  •  Kommentar: 2  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 14. sep 2014, 19:12

Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde

Billede

Inden jeg begynder, bliver i nødt til at se dette Youtube klip... Det er herfra...


Visninger: 1577  •  Kommentar: 4  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 18. maj 2014, 19:09

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Billede

I dag blev der leget med maden. Også i den grad... Men hold da op et lækkert resultat...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2, 3 ]
Visninger: 13533  •  Kommentar: 67  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Så er der burger-snask...!
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 4. maj 2014, 19:20

Så er der burger-snask...!

Billede

Nogle gange skal man bare glemme alt om kostplaner, kur m.v.... Når kroppen "Kræver" en snasket...


Visninger: 3089  •  Kommentar: 9  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg De første Gupas i 2014...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 27. apr 2014, 19:56

De første Gupas i 2014...

Billede

Ahhh... Sol over Danmark. Temperatur tæt på 20 grader... Hvad er bedre end.... GUPAS!

Til alle de...


Visninger: 2090  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 157 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 353 ]
Keramikgrill 28%  28%  [ 273 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 38 ]
Andet 6%  6%  [ 61 ]
Afgivne stemmer : 973 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 27. sep 2014, 09:37 »   Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bruge et rotisseri på min wsm57 er der nogen der har erfaring med det ??
« 23. sep 2014, 12:44 »   Simon1> Nej, klik ude på boardindeks i venstre side, find den kategori som emnet omhandler og klik på "nyt emne"
« 18. sep 2014, 23:12 »   Er det her man kan oprette et spørgsmål?
« 18. sep 2014, 18:58 »   Best of the West kan købes i siljan
« 18. sep 2014, 16:38 »   hvor kan man købe best of the west trækul
« 18. sep 2014, 13:01 »   Hvordan griller man frikadeller på gasgrill når man ikke har en pande men kun rist?
« 18. sep 2014, 12:31 »   Spegepølser/grillpølser ...... kold eller varmrygning? Har du selv fremstillet? Hvilken opskrift? Så kan vi nok bedre hjælpe...
« 15. sep 2014, 16:45 »   Tips til røgning af pølser i ABU røgeovn
« 5. sep 2014, 19:14 »   det gik da helt galt
« 5. sep 2014, 19:13 »   Prøv fredstone.dkhttp://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q ... yI89cLok5A
« 5. sep 2014, 12:08 »   søger en stor pizza sten til weber genies 330. skal helst fylde hele grillen. nogen der ved hvor den kan kæbes til en fair pris
« 2. sep 2014, 14:11 »   har en Kingstone Rock 200
« 2. sep 2014, 14:11 »   >Torp Hedehusene, - er gjort
« 1. sep 2014, 17:31 »   >nvm Og velkommen til, håber at du får mange gode timer og henter inspiritation her på GG.
« 1. sep 2014, 17:30 »   > nvm. Du vil få meget mere respons hvis du opretter et emne f.eks under "gasgrill" og så skriv lidt om hvilken gasgrill du har.
« 1. sep 2014, 13:11 »   Hej med Jer. Jeg søger råd - min gasgrill med 2 brændere bliver ikke mere end 125gr varm. Hjælp!
« 31. aug 2014, 15:16 »   jaknil- Tak for rådet. Den blev grillet i aftes -uden at blive sej.
« 30. aug 2014, 20:26 »   Nysgerrig: Er det spidsbryst du har? Eller tværreb? Hvad med at skære det op i tern til en gang chilli con carne fx: viewtopic.php?f=148&t=18707&hilit=chili
« 30. aug 2014, 20:19 »   Carlsen: hvad med at marinere den? Husk at den ikke må få ret lang tid på grillen, så BLIVER den netop sej.
« 30. aug 2014, 07:08 »   Kan man få et godt tip til oksebryst på grillen og gerne med lidt røg .
« 29. aug 2014, 18:30 »   Nå. Det var en skam. Grunden til at jeg spørger. Er at sidste gang jeg lavede flank steak fra samme leverandør blev den utrolig sej. De er begge to købt på samme tid.
« 29. aug 2014, 17:47 »   >carlsen - Det ville jeg ikke gøre, da den er for fedtfattig = meget tør pulled beef.
« 29. aug 2014, 15:34 »   Kan man bruge flank steak til pulled beef?
« 17. aug 2014, 19:34 »   > steenj - Det kunne jo være at det var Weber kul. :-)

 Statistikker
I alt
Indlæg 301808
Emner 26853

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 98
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 314
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22382
Senest tilmeldte bruger tsagedar

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team