Forum layout

 Hvem er online
Der er 76 brugere online :: 19 tilmeldte, 5 skjulte og 52 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: bonito, Branke1, Dannie, EDJ, henningbp, Ib M, jan@jan.dk, Karsten Knudsen, lractbird, Nulle, PF85, Røgeren, RuneL, RuneS, Springer
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 T-bone kottelet sous vide - noget at hente? skrevet 18. apr 2014, 00:23

 hjælp til pp på Spirit søges skrevet 18. apr 2014, 00:18

 Sumit s-420 vs genesis E-330 skrevet 18. apr 2014, 00:14

 Stegt flæsk. skrevet 18. apr 2014, 00:01

 "The BBQ bagel burger"... skrevet 17. apr 2014, 22:05

 Endelig holder han kæft, AKA silence of the lamb... skrevet 17. apr 2014, 21:36

 TBSgrillshop's Konkurrence skrevet 17. apr 2014, 21:33

 Rotisserie søges, Weber 57 cm skrevet 17. apr 2014, 21:33

 Hjælp til det rigtige valg af ny grill.. skrevet 17. apr 2014, 20:57

 Maverick ET-733 spørgsmål skrevet 17. apr 2014, 20:52

 Ribeye bøffer i den rigtige størrelse skrevet 17. apr 2014, 20:52

 Lidt gris skrevet 17. apr 2014, 20:40

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 "The BBQ bagel burger"...
 Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu
 Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan
 Den lækreste Chili con Carne...
 Grillspyd med ny lækker salat: Pære/valnød salat
 Ribeye bøffer i den rigtige størrelse
 Lidt gris
 Endelig holder han kæft, AKA silence of the lamb...
 Fødselsdags-ribs.
 Indisk inspireret: tandoori kylling...
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Ups! ...jeg skal tabe mig igen! ...gerne 8.1 kg
 Koldrøgede sild?
 tørsaltet svinemørbrad ?
 Vakuumpakning af koldrøget laks
 Ny gadget
 Frisk træ til rygning.
Brød og kager Bryggeriet
 Kerne rugbrød & Rugsnack
 Billeder af brød, ingen opskrifter
 Kartoffelstykker
 Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??
 Bageplade
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
 Dagens projekt
 Krydderi mængde til mjød
 Mild pasteurisering vs pasteurisering.
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Rotisserie søges, Weber 57 cm
 Stegt flæsk.
 T-bone kottelet sous vide - noget at hente?
 Hjælp til pp
 hjælp til pp på Spirit søges
 Primo justering af låg-termometer og smøring af dele.
 Fjedre.
 Maverick ET-733 spørgsmål
 Ghost Barbecue med film nr 2
 3. forsøg på kamado
Kul-/briketgrills Gasgrill
 ProQ Excel 20 Sælges
 røgsmag ved TBS trækul?
 Rødlig grillrist??
 Elektriske grill startere
 4 nakkestege forvandlet til pulled pork
 6mm eller 8mm rustfri rist til spirit?
 charbroil t47g og riste
 Rub til spareribs
 Sumit s-420 vs genesis E-330
 Min måde til sprøde og møre flæskesvær

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg "The BBQ bagel burger"...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 17. apr 2014, 19:14

"The BBQ bagel burger"...

Billede

...Og endda i en fuldkorns version...

Og hvordan er det lige man bruger en bagel til en burger? Jo...


Visninger: 331  •  Kommentar: 6  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 12. apr 2014, 21:53

Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu

Billede

Så er det blevet officiel: Oplev Forskellen har set dagens lys.
...


Visninger: 1121  •  Kommentar: 15  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 6. apr 2014, 18:53

Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan

Billede

I morges kom vores datter Josefine på 4,5 år og sagde "Far - Jeg...


Visninger: 838  •  Kommentar: 8  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Den lækreste Chili con Carne...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 30. mar 2014, 19:00

Den lækreste Chili con Carne...

Billede

8,5 time på grillen... Blot for at lave Chili con Carne... Det er ren luksus... Men du godeste hvor smagte...


Visninger: 911  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillspyd med ny lækker salat: Pære/valnød salat
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 29. mar 2014, 20:40

Grillspyd med ny lækker salat: Pære/valnød salat

Billede

Grillspyd er noget vi holder meget af... Og vores hemmelighed er en lokums-aftale med...


Visninger: 502  •  Kommentar: 0  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 10%  10%  [ 87 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 137 ]
Gasgrill 34%  34%  [ 290 ]
Keramikgrill 29%  29%  [ 254 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 29 ]
Andet 6%  6%  [ 55 ]
Afgivne stemmer : 852 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 17. apr 2014, 07:34 »   #Micropete bruger selv grillstarter der kommer ligesom mere gang i kullene på den måde.
« 16. apr 2014, 20:33 »   Hej, har lige købt en Weber Performer med gas starter, men jeg har snart søgt højt og lavt for at finde ud af hvad der er det bedste, bruger man grill starter over brænderen eller sætter man bare "Char-Baskets" over brænderen
« 16. apr 2014, 15:46 »   Men søg på spareribs og der kommer en del hits frem. Der er mange variationer efterhånden.
« 16. apr 2014, 15:44 »   Danjohannesen se her: viewtopic.php?f=43&p=262649
« 16. apr 2014, 05:39 »   er der nogen der har et link til tråden med 3-2-1 ribs jeg kan ikke rigtigt finde den
« 15. apr 2014, 08:35 »   Hejsa... Er der nogen forskel på den der hedder Q100 og Baby Q???
« 8. apr 2014, 14:29 »   Kong Mundvand vi har købt (andre) krydderier her, godt udvalg, specielt Head Country er et hit http://true2bbq.nl
« 7. apr 2014, 18:03 »   Er der nogen som kender en der kan hjælpe med grillkursus til en polterabend i Nyborg
« 6. apr 2014, 16:13 »   Hej Kong Mundvand. Det er desværre ikke til at købe i DK...
« 5. apr 2014, 17:39 »   Findes krydderiet Lotta Bull BBQ overhovedet til at købe i DK?
« 31. mar 2014, 22:00 »   Jeg gør :-) Ikke at jeg har prøvet Osso buco, men bruger altid saften til sovsen.
« 31. mar 2014, 18:16 »   "osso buco" skulle der stå!
« 31. mar 2014, 18:16 »   Hjælp! Bruger man "saften" fra fx også Bochum sousvide posen til ens sovs??
« 27. mar 2014, 13:32 »   har en weber q300.. og har en røgboks fra weber også men ved ikke hvordan jeg kan få den til og ryge :-/ hvor stiller man den henne over under risten ?
« 26. mar 2014, 15:32 »   Luske. Jeg har en wsm 37(lille). Fylder den næsten helt op med briketter. Samme antal tændte brikketter som dig.
« 24. mar 2014, 22:27 »   hoh2202: hvor mange briketter bruger du? jeg har en WSM57, jeg plejer at hælde en hel sæk (10 kg) utændte i, og så ca. 15-20 tændte briketter fordelt ovenpå de utændte, evt. med et par håndfulde røgflis, jeg plejer ikke at have problemer med at ramme 100-110° i løbet af en times tid
« 24. mar 2014, 21:29 »   Har fået en WSM, men har svært ved at starte grillen med briketter. Bruger normal gas. jeg hælder kul i bunden og oven på de varme kul. Herefter kan jeg ikke få grillen varmere end 70 grader. Alle spjæld er fuld åbne. kan nogen hjælpe?
« 21. mar 2014, 16:18 »   Hej herinde :-))) er der nogle der kan hjælpe med Kringelbachs Salte-og røgebog ??? evt som PDF fil ????
« 20. mar 2014, 14:12 »   hej Guruen det var det nemlig 1000 tak for det
« 19. mar 2014, 12:54 »   Er det denne du søger: viewtopic.php?f=42&t=11029&p=282348&hilit=jacuzzi#p282348
« 19. mar 2014, 11:51 »   hej med jer, jeg søger en opskrift på pølser i fad, hvor der var tilsat forskellige grønsager, og hvor pølserne blev kogt deri i ca. 2 timer, er der nogen der kan huske den opskrifft her på hj-siden, ps. det var nok engang i 2013 jeg så den. mvh klaus
« 16. mar 2014, 17:49 »   Takker, jo jeg gider såmænd, har ikke bestilt andet den sidste halve time men kunne ikke hitte den rigtige side, men tak for hjælpen
« 16. mar 2014, 17:43 »   > simfre: Ja - hvis du ikke selv gider at Google det, gør jeg det gerne :-) Se her: http://www.assendrup-gaardbutik.dk/cm36/
« 16. mar 2014, 17:33 »   Hej med jer, er der nogen her der kan oplyse tallene på Heat Beads det hedder vist brændeværdierne, der er noget om at jo højere tal , jo mere brændetid, og jo jeg syntes også at de er blevet meget dyre , men de kan jo som regel brændes mere end 1g, hvis man bruger en grill med låg og lukker ned ligeså snart man er færdig med at grille
« 16. mar 2014, 14:10 »   Nogen som har gode forbindelse til at købe en hel palle heatbeads. til fornuftige kroner. Synes de er blevet dyre. Kan nogen gange i jem og fix købe en pose til 65. Men der er langt imellem.

 Statistikker
I alt
Indlæg 290341
Emner 25590

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 99
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 627
Indlæg pr. bruger: 14
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 21199
Senest tilmeldte bruger dunse69

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team