Forum layout

 Hvem er online
Der er 151 brugere online :: 26 tilmeldte, 3 skjulte og 122 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 2742, 28. feb 2015, 15:27

Tilmeldte brugere: carlsen, deafbeeman, EDJ, Fizban, freakojac, FSM, goltermann, HHansen, hoffer, Ib M, jan@jan.dk, jaqup, Jimmy B, madsss, Mortbakk, novicen, Nulle, nunni, Sander Jensen, SpiFF, Thrysøe, thunder, tomad
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 knas tør sous vide bøf! skrevet 2. mar 2015, 21:24

 OBH Nordica vakuumpakker 7951 til 689.kr skrevet 2. mar 2015, 20:54

 Røgede dyrefileter. skrevet 2. mar 2015, 20:06

 Fermenteret kål. skrevet 2. mar 2015, 18:20

 Test af 3 Sousvide maskiner skrevet 2. mar 2015, 17:07

 Ladymaxx 799,- (Thermomix kopi) skrevet 2. mar 2015, 14:05

 Så blev grillen sgu for lille :-) skrevet 2. mar 2015, 14:02

 STC-1000+ er en Arduino-programmérbar, billig "termo-timer" skrevet 2. mar 2015, 11:58

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015) skrevet 2. mar 2015, 10:28

 Konge ribs skrevet 1. mar 2015, 21:28

 Kosan gas regulator skrevet 1. mar 2015, 21:06

 Start på en produktiv fremtid! skrevet 1. mar 2015, 20:25

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
 En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
 Roastbeef med super lækker broccolisalat
 Konge ribs
 Kollegaerne kom på besøg
 Så blev grillen sgu for lille :-)
 Billeder - Kebab tårn/spyd i ovnen
 Fermenteret kål.
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Røgede dyrefileter.
 Årets Sorizio . . .
 Røget hvidløgs ranke.
 Hjemmelavet grillpølser
 Koldrøget laks.
Brød og kager Bryggeriet
 Fødselsdags kagen - den bedste jeg nogensinde har lavet
 Franskbrød og horn lavet med fordej
 Hjælp til min nye Bjørn røremaskine - låget hopper op!!
 Dejmængde til hjerteforme
 Bageform til Hjerte brød (franskbrød)
 Kværn, mølle eller morter til hjemmelavet sennep..?
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 knas tør sous vide bøf!
 Amerikansk BBQ
 andesteg med tilbehør. inspirer mig
 Siliciumsten som pizzasten?
 Sælges: Peugeot kværne, Krustadejern, Raadvad kniv, Raviolis
 Skift pakning på Auplex
 Pizzeria Pronto
 Pimp my Primo - Drømmen er ved at blive virkelighed...
 Købes: Firebox til Auplex 57 cm
 Primo XL kræver justering - nogen der kan guide
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Mærkelig farve på grillristen
 Flæskeholdere i Primo XL
 Ophugger-grill
 Trækul omkring Brønderslev?
 Købes: Primo Oval XL drypbakke stativ
 Dobbelt gasgrill
 Hvilken Beefeater model har jeg?
 Gasflasker
 Hjælp til weber summit
 Søger Q300/320

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 28. feb 2015, 19:36

Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa

Billede

Sund mad behøver ikke være kedelig!!! Lørdagens hyggemenu bestod af kalkun på pinde...


Visninger: 545  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 3. jan 2015, 19:25

En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?

Billede

Lad os indrømme det... Vi havde lyst til burger i dag... Men vi ville samtidig prøve...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 5690  •  Kommentar: 26  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 1. jan 2015, 13:46

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)

Billede

Nytårsmenuen er år efter år noget helt specielt for os... :-)

Her i den lange version,...


Visninger: 1772  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 31. dec 2014, 23:17

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)

Billede

Traditionen tro gør vi altid lidt ekstra ud af vores mad nytårsaften. I år var ingen...


Visninger: 1612  •  Kommentar: 7  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Roastbeef med super lækker broccolisalat
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 20. dec 2014, 19:10

Roastbeef med super lækker broccolisalat

Billede

...Det handler om at tænke smart i julen :-) Så i dag stod den på roastbeef. Halvdelen pakkes...


Visninger: 3176  •  Kommentar: 11  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 161 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 368 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 278 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 41 ]
Andet 6%  6%  [ 62 ]
Afgivne stemmer : 1001 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 16. feb 2015, 10:44 »   Det kan du hos http://www.funktiondesign.dk/
« 15. feb 2015, 14:00 »   hvor kan man købe flæskeholdere
« 15. feb 2015, 13:50 »   Sous vide fra OBH Nordica - ja ller nej?
« 17. jan 2015, 08:53 »   @ Guruen og Torp jeg kunne godt ha hjulpet Piersing men han for istedet for mad udefra
« 17. jan 2015, 08:51 »   vilhelm68 den ligger under Downloads
« 16. jan 2015, 16:27 »   Nogen der ligger inde med freds opskrift på burgerboller?
« 5. jan 2015, 14:32 »   > Piersing Her er et link til hans profil :http://www.grillguru.dk/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=13841
« 5. jan 2015, 09:01 »   Mon ikke JohnR kan hjælpe?
« 4. jan 2015, 17:06 »   Hej jeg skal til sommer holde 30års fødselsdag og vil have pattegris til ca 100 mennesker. Men mangler en Mand til at grille dem. Har selv grisene da svigerfar er griseavler så mangler en mand til at grille dem og evt skære ud. Nogen som kender en til en fornuftig pris? Det er på sydsjælland omkring næstved 4700. Mvh Martin på forhånd tak
« 3. jan 2015, 17:11 »   > Snulle: Velkommen til her på GG. :-)
« 3. jan 2015, 17:10 »   > Snulle - Du behøver ikke at udbene den, prøv at se denne opskrift: http://www.jyskvin.dk/langtidsstegt-kro ... rodfrugter
« 3. jan 2015, 15:12 »   jeg har lige købt en krondyrkølle, som jeg vil grille, behøver jeg at udbene den inden jeg tilbereder den ?
« 27. dec 2014, 12:57 »   Når det er koldt er den gamle gule stålflaske bedre end komposit for (som du også skriver) holder den trykket bedre
« 27. dec 2014, 10:39 »   Er helt nybegynder med grill på altanog skal i den forbindelse investere i gas til min Q1200. Jeg hælder mest til letvægt, men har hørt rygter om at denngode gamle stål beholder (den gule) holder trykker bedre. Nogen der kan guide mig mht. dette? Godt nytår.
« 26. dec 2014, 18:40 »   Vi har fået en kalkun på hele 18 kg. Vi får mange gæster nytårsaften og har planer om, at vi skal have farseret kalkun. Vi forestiller os, at det er nødvendigt at leje en grill, der kan rumme kalkunen. Hvor stor skal den være? Hvordan skal den tilberedes i grillen? - og hvor lang tid skal den have?
« 24. dec 2014, 10:56 »   Tak Torp Hedehusene : det vil jeg prøve god jul.
« 23. dec 2014, 17:07 »   > ehk Jeg ville give den 4 timer ved 185`C, evt. 250`C i 15 min. til sidst for at give skindet det sidste.
« 23. dec 2014, 15:28 »   Hej er der nogle der har at grille en gås på 4,5 kg på rosseteri og hvor lang tid skal den have
« 9. dec 2014, 14:00 »   Klik på "boardindeks" i menuen i venstre side, eller Gururen med "Indhold" på maven i øverste højre hjørne. Find det rette forum, klik på det og klik så på "Nyt Emne"
« 9. dec 2014, 13:57 »   Nye brugere: I får nok bedre svar ved at oprette en tråd i forum, jeres spørgsmål drukner let her i chatten. :-)
« 7. dec 2014, 21:35 »   undskyld, det var selvfølgelig til petet brinks
« 7. dec 2014, 21:33 »   @kaj erik, har du husket at resette begge enheder
« 7. dec 2014, 11:38 »   7dec Hej jeg har lige fået en Char Broil infrarød grill hvordan griller man på sådan en ? kan man stille en bradepande unde feks. en kylling?
« 4. dec 2014, 13:43 »   Glemte lige spørgsmålet...har købt digitaltermometer fra Charbroil, men kan ikke få de 2 enheder til at "finde" hinanden, har prøvet at sætte batterierne i i forskellig rækkefølge, men neeeej....
« 4. dec 2014, 13:42 »   Hej alle grillere !

 Statistikker
I alt
Indlæg 307837
Emner 27561

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 95
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 244
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 23880
Senest tilmeldte bruger BradleyPa

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team