Forum layout

 Hvem er online
Der er 132 brugere online :: 27 tilmeldte, 9 skjulte og 96 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: agram, allanped, Cafewest, citybilen82, goltermann, Ib M, jaknil, jan@jan.dk, joxner, JTR, kasperhest, Killerfly, Luske, martin_pedersen, Moerkbak, Mortbakk, nicolai.k, Niels_L, Nyhus, Ole Svendsen, revsbech, stebbe2, styrmand, Vangsgaard
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Ungdyrsmørbrad skrevet 19. sep 2014, 20:14

 bagedag skrevet 19. sep 2014, 19:57

 Primo Oval XL Bord - Billedserie & Guide skrevet 19. sep 2014, 19:17

 Så ankom min nye grill. skrevet 19. sep 2014, 17:00

 pizza topping skrevet 19. sep 2014, 16:55

 hjælp til agurkesalat skrevet 19. sep 2014, 12:12

 Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde skrevet 19. sep 2014, 10:35

 Hjemmelavet pasta med friskost og varmrøget laks. skrevet 19. sep 2014, 09:39

 kamben fra metro vs kamben fra slagter theligaard skrevet 19. sep 2014, 06:36

 Big bird skrevet 18. sep 2014, 23:08

 Sweet baby Ray i netto Idag i Viborg. 15,- skrevet 18. sep 2014, 21:59

 Oksemørbrad sous vide? skrevet 18. sep 2014, 20:56

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde
 Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
 Så er der burger-snask...!
 De første Gupas i 2014...
 Andebryst med hasselbach-kartofler
 Hjemmelavet pasta med friskost og varmrøget laks.
 Pølsehorn
 Grillbord - blot til inspiration...
 Jordansk shawarma
 Der gik fisk i det... en god og hyggelig frokost uden grill
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Lidt om røget pålæg
 Genesis 330
 Syltet røget peberfrugt
 Flæskesvære / Grisebolcher
 Borniak røgeoven uw 70 poblemer med temperturen
Brød og kager Bryggeriet
 bagedag
 Remonce til kanelsnegle
 Rundstykker med PBs bagehjælp
 Rengøring af keramisk bagesten.
 Krystalliseret chokolade
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Ungdyrsmørbrad
 Bamix Bearnaise?
 Oksemørbrad sous vide?
 Spirit eller Genesis
 kamben fra metro vs kamben fra slagter theligaard
 Så ankom min nye grill.
 Primo Oval XL Bord - Billedserie & Guide
 Skal jeg være nervøs for mug?
 tbs trækul samkøb
 Kamado pakning
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Fødselsdag for knægten
 novex pakning på primo
 Skal jeg udbygge min grill eller købe en smokey
 Støbejern
 Har grillet for første gang......
 Weber S330 - billigst hvor?
 Mangler (måske) noget plads på min Spirit
 Rengøring af pizzaria pronto pizza sten
 Sidehylder på Genesis 330
 Rustfri stålriste i min Q300

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 14. sep 2014, 19:12

Lærer Andersens mareridt - Kødrand på en moderne måde

Billede

Inden jeg begynder, bliver i nødt til at se dette Youtube klip... Det er herfra...


Visninger: 1117  •  Kommentar: 4  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 18. maj 2014, 19:09

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Billede

I dag blev der leget med maden. Også i den grad... Men hold da op et lækkert resultat...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2, 3 ]
Visninger: 12722  •  Kommentar: 65  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Så er der burger-snask...!
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 4. maj 2014, 19:20

Så er der burger-snask...!

Billede

Nogle gange skal man bare glemme alt om kostplaner, kur m.v.... Når kroppen "Kræver" en snasket...


Visninger: 3007  •  Kommentar: 9  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg De første Gupas i 2014...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 27. apr 2014, 19:56

De første Gupas i 2014...

Billede

Ahhh... Sol over Danmark. Temperatur tæt på 20 grader... Hvad er bedre end.... GUPAS!

Til alle de...


Visninger: 2039  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Andebryst med hasselbach-kartofler
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 21. apr 2014, 19:16

Andebryst med hasselbach-kartofler

Billede

Kone og barn havde rottet sig sammen, og krævede at få andebryster... Men man siger jo også, at julen...


Visninger: 2013  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 15%  15%  [ 155 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 352 ]
Keramikgrill 28%  28%  [ 272 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 38 ]
Andet 6%  6%  [ 61 ]
Afgivne stemmer : 969 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 18. sep 2014, 23:12 »   Er det her man kan oprette et spørgsmål?
« 18. sep 2014, 18:58 »   Best of the West kan købes i siljan
« 18. sep 2014, 16:38 »   hvor kan man købe best of the west trækul
« 18. sep 2014, 13:01 »   Hvordan griller man frikadeller på gasgrill når man ikke har en pande men kun rist?
« 18. sep 2014, 12:31 »   Spegepølser/grillpølser ...... kold eller varmrygning? Har du selv fremstillet? Hvilken opskrift? Så kan vi nok bedre hjælpe...
« 15. sep 2014, 16:45 »   Tips til røgning af pølser i ABU røgeovn
« 5. sep 2014, 19:14 »   det gik da helt galt
« 5. sep 2014, 19:13 »   Prøv fredstone.dkhttp://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q ... yI89cLok5A
« 5. sep 2014, 12:08 »   søger en stor pizza sten til weber genies 330. skal helst fylde hele grillen. nogen der ved hvor den kan kæbes til en fair pris
« 2. sep 2014, 14:11 »   har en Kingstone Rock 200
« 2. sep 2014, 14:11 »   >Torp Hedehusene, - er gjort
« 1. sep 2014, 17:31 »   >nvm Og velkommen til, håber at du får mange gode timer og henter inspiritation her på GG.
« 1. sep 2014, 17:30 »   > nvm. Du vil få meget mere respons hvis du opretter et emne f.eks under "gasgrill" og så skriv lidt om hvilken gasgrill du har.
« 1. sep 2014, 13:11 »   Hej med Jer. Jeg søger råd - min gasgrill med 2 brændere bliver ikke mere end 125gr varm. Hjælp!
« 31. aug 2014, 15:16 »   jaknil- Tak for rådet. Den blev grillet i aftes -uden at blive sej.
« 30. aug 2014, 20:26 »   Nysgerrig: Er det spidsbryst du har? Eller tværreb? Hvad med at skære det op i tern til en gang chilli con carne fx: viewtopic.php?f=148&t=18707&hilit=chili
« 30. aug 2014, 20:19 »   Carlsen: hvad med at marinere den? Husk at den ikke må få ret lang tid på grillen, så BLIVER den netop sej.
« 30. aug 2014, 07:08 »   Kan man få et godt tip til oksebryst på grillen og gerne med lidt røg .
« 29. aug 2014, 18:30 »   Nå. Det var en skam. Grunden til at jeg spørger. Er at sidste gang jeg lavede flank steak fra samme leverandør blev den utrolig sej. De er begge to købt på samme tid.
« 29. aug 2014, 17:47 »   >carlsen - Det ville jeg ikke gøre, da den er for fedtfattig = meget tør pulled beef.
« 29. aug 2014, 15:34 »   Kan man bruge flank steak til pulled beef?
« 17. aug 2014, 19:34 »   > steenj - Det kunne jo være at det var Weber kul. :-)
« 15. aug 2014, 17:41 »   De bruger ikke kul, de bruger briketter og siden åbenlyst er sponsoreret af Weber er det sikkert Weber briketter.
« 14. aug 2014, 04:32 »   er der mon nogen der ved hvilke kul de brugte i den grill dyst på tv ?? pfh tak

 Statistikker
I alt
Indlæg 301374
Emner 26804

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 98
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 317
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22354
Senest tilmeldte bruger Johnny Pedersen

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team