Forum layout

 Hvem er online
Der er 175 brugere online :: 47 tilmeldte, 6 skjulte og 122 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: allen, AndyRC, anoz, BertramGT, deha, DonTarm, EDJ, Fuglsang, goltermann, Grill-Bent, hansen48, Hmor, Ib M, jan@jan.dk, jim, Julius, kambiri, KnudsenD, loenborg, lractbird, mbogh, Mortbakk, nboel, Nikodk, Nulle, ole_olesen, pepsi_max, pr0nstar, psoren, RuneS, Skaade, Smokey Pedersen, sonjasol3, Springer, ssn1, styrmand, Swopper, Thy, Tibbil, TPJ, valby, vester
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Gundersen griller US Flap meat på Primo kamado. skrevet 20. apr 2014, 22:22

 Billige Vacumposer skrevet 20. apr 2014, 21:42

 Gratis chiliplanter skrevet 20. apr 2014, 21:25

 Gundersen griller påske burgere på Primo kamado. skrevet 20. apr 2014, 21:02

 Pulled pork til flere skrevet 20. apr 2014, 20:09

 Igrill mini problem. skrevet 20. apr 2014, 20:05

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014) skrevet 20. apr 2014, 19:53

 Ascona sælges. skrevet 20. apr 2014, 18:16

 Opbevaring af gasflaske skrevet 20. apr 2014, 18:00

 Ghost news pizza :) skrevet 20. apr 2014, 17:36

 Weber Q2200 skrevet 20. apr 2014, 17:18

 BURNER FOTOKONKURRENCE skrevet 20. apr 2014, 16:27

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Æble røget æblekage med rabarber
 Nem mad... "Bare en bøf"...
 "The BBQ bagel burger"...
 Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu
 Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan
 Gundersen griller US Flap meat på Primo kamado.
 Ghost news pizza :)
 Nye krydderier!
 Ribeye - Pulled beef
 Gundersen griller påske burgere på Primo kamado.
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Ups! ...jeg skal tabe mig igen! ...gerne 8.1 kg
 Koldrøgede sild?
 tørsaltet svinemørbrad ?
 Vakuumpakning af koldrøget laks
 Ny gadget
 Frisk træ til rygning.
Brød og kager Bryggeriet
 Kerne rugbrød & Rugsnack
 Billeder af brød, ingen opskrifter
 Kartoffelstykker
 Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??
 Bageplade
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
 Dagens projekt
 Krydderi mængde til mjød
 Mild pasteurisering vs pasteurisering.
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Kalve ribs
 Pulled pork til flere
 Vacuum pakke pp
 Æble-karrysild
 Hjælp til kylling på rotisserie:)
 Primo Oval XL - Problem med låg bolte
 Primo justering af låg-termometer og smøring af dele.
 Fjedre.
 Maverick ET-733 spørgsmål
 Ghost Barbecue med film nr 2
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Sælges: Weber kuglegrill
 Første forsøg med pp på wsm47
 Hurtig briketter
 Søges: stegeplade til q300
 ProQ Excel 20 Sælges
 Igrill mini problem.
 Opbevaring af gasflaske
 Billig extra grill
 ODC, Charbroil eller andet?
 Super tilbud på grill tilbehør

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Æble røget æblekage med rabarber
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 20. apr 2014, 14:56

Æble røget æblekage med rabarber

Billede

Jeg har længe ville lave denne opskrift. Og pludselig var tiden til det...

Min tanke var at bruge...


Visninger: 163  •  Kommentar: 0  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Nem mad... "Bare en bøf"...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 19. apr 2014, 19:46

Nem mad... "Bare en bøf"...

Billede

Aftensmaden skulle være let i dag, da jeg har siddet i møde omkring et meget stort cateringjob...


Visninger: 480  •  Kommentar: 6  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg "The BBQ bagel burger"...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 17. apr 2014, 19:14

"The BBQ bagel burger"...

Billede

...Og endda i en fuldkorns version...

Og hvordan er det lige man bruger en bagel til en burger? Jo...


Visninger: 656  •  Kommentar: 7  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 12. apr 2014, 21:53

Oplev Forskellen - Smagsprøve på årets cateringmenu

Billede

Så er det blevet officiel: Oplev Forskellen har set dagens lys.
...


Visninger: 1195  •  Kommentar: 15  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 6. apr 2014, 18:53

Indisk inspireret "Curry" med kikærter, raita og naan

Billede

I morges kom vores datter Josefine på 4,5 år og sagde "Far - Jeg...


Visninger: 872  •  Kommentar: 8  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 10%  10%  [ 87 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 137 ]
Gasgrill 34%  34%  [ 292 ]
Keramikgrill 29%  29%  [ 254 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 29 ]
Andet 6%  6%  [ 55 ]
Afgivne stemmer : 854 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 20. apr 2014, 15:02 »   Så er der æblerøget æblekage: viewtopic.php?f=42&t=31365&p=299949#p299949 En drøm!!!
« 20. apr 2014, 13:08 »   Æble, rabarber - mums
« 20. apr 2014, 08:47 »   Så er der gang i et grillforsøg: Let røget æble/rabarber kage...
« 18. apr 2014, 19:01 »   Lakke, jeg ville ikke bruge det. Selvfølgelig giver det lidt fedt i grillen men det meste af det brænder af. For mig er det vigtigste ved rotisering at den del der vender mod gløderne får direkte varme
« 18. apr 2014, 11:24 »   Hej, efter en hyggelig diskussion spørger jeg guruerne herinde. Skal man bruge drypbakke under sin kylling/flæskesteg på rotisserie på sin gasgrill - eller skal man lade fedtet dryppe ned på grillen? Hvad siger i?
« 17. apr 2014, 07:34 »   #Micropete bruger selv grillstarter der kommer ligesom mere gang i kullene på den måde.
« 16. apr 2014, 20:33 »   Hej, har lige købt en Weber Performer med gas starter, men jeg har snart søgt højt og lavt for at finde ud af hvad der er det bedste, bruger man grill starter over brænderen eller sætter man bare "Char-Baskets" over brænderen
« 16. apr 2014, 15:46 »   Men søg på spareribs og der kommer en del hits frem. Der er mange variationer efterhånden.
« 16. apr 2014, 15:44 »   Danjohannesen se her: viewtopic.php?f=43&p=262649
« 16. apr 2014, 05:39 »   er der nogen der har et link til tråden med 3-2-1 ribs jeg kan ikke rigtigt finde den
« 15. apr 2014, 08:35 »   Hejsa... Er der nogen forskel på den der hedder Q100 og Baby Q???
« 8. apr 2014, 14:29 »   Kong Mundvand vi har købt (andre) krydderier her, godt udvalg, specielt Head Country er et hit http://true2bbq.nl
« 7. apr 2014, 18:03 »   Er der nogen som kender en der kan hjælpe med grillkursus til en polterabend i Nyborg
« 6. apr 2014, 16:13 »   Hej Kong Mundvand. Det er desværre ikke til at købe i DK...
« 5. apr 2014, 17:39 »   Findes krydderiet Lotta Bull BBQ overhovedet til at købe i DK?
« 31. mar 2014, 22:00 »   Jeg gør :-) Ikke at jeg har prøvet Osso buco, men bruger altid saften til sovsen.
« 31. mar 2014, 18:16 »   "osso buco" skulle der stå!
« 31. mar 2014, 18:16 »   Hjælp! Bruger man "saften" fra fx også Bochum sousvide posen til ens sovs??
« 27. mar 2014, 13:32 »   har en weber q300.. og har en røgboks fra weber også men ved ikke hvordan jeg kan få den til og ryge :-/ hvor stiller man den henne over under risten ?
« 26. mar 2014, 15:32 »   Luske. Jeg har en wsm 37(lille). Fylder den næsten helt op med briketter. Samme antal tændte brikketter som dig.
« 24. mar 2014, 22:27 »   hoh2202: hvor mange briketter bruger du? jeg har en WSM57, jeg plejer at hælde en hel sæk (10 kg) utændte i, og så ca. 15-20 tændte briketter fordelt ovenpå de utændte, evt. med et par håndfulde røgflis, jeg plejer ikke at have problemer med at ramme 100-110° i løbet af en times tid
« 24. mar 2014, 21:29 »   Har fået en WSM, men har svært ved at starte grillen med briketter. Bruger normal gas. jeg hælder kul i bunden og oven på de varme kul. Herefter kan jeg ikke få grillen varmere end 70 grader. Alle spjæld er fuld åbne. kan nogen hjælpe?
« 21. mar 2014, 16:18 »   Hej herinde :-))) er der nogle der kan hjælpe med Kringelbachs Salte-og røgebog ??? evt som PDF fil ????
« 20. mar 2014, 14:12 »   hej Guruen det var det nemlig 1000 tak for det
« 19. mar 2014, 12:54 »   Er det denne du søger: viewtopic.php?f=42&t=11029&p=282348&hilit=jacuzzi#p282348

 Statistikker
I alt
Indlæg 290648
Emner 25631

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 100
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 669
Indlæg pr. bruger: 14
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 21218
Senest tilmeldte bruger grillergodt

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team