Forum layout

 Hvem er online
Der er 50 brugere online :: 15 tilmeldte, 1 skjult og 34 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 2810, 1. apr 2015, 13:03

Tilmeldte brugere: Alirewjrif, carlsen, clancy, EDJ, Fam. Andersen, inetryconydot, jan@jan.dk, martin_pedersen, Nulle, panik, TerasseHelten
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Grillguru.dk lukker 2-3 dage i næste uge skrevet 30. maj 2015, 00:02

 魚訊 3005 skrevet 29. maj 2015, 23:29

 台南按摩外送 2640 skrevet 29. maj 2015, 23:29

 桃園茶訊 12241 skrevet 29. maj 2015, 23:18

 桃園外送茶 12931 skrevet 29. maj 2015, 23:18

 叫茶 11278 skrevet 29. maj 2015, 23:07

 台中外送 11988 skrevet 29. maj 2015, 23:07

 台中茶訊 333 skrevet 29. maj 2015, 22:56

 Mon jeg stadig kan lave ribs? skrevet 29. maj 2015, 22:56

 Catering til selskab med ca. 50 - 60 personer samt pølsevogn skrevet 29. maj 2015, 20:17

 Chuchum chilipasta skrevet 29. maj 2015, 18:20

 Kød til hakket kød. skrevet 29. maj 2015, 17:28

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Mon jeg stadig kan lave ribs?
 Kalveculotte med sommerfrisk tilbehør
 Grillrøget laks - på 3 måder...
 Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
 Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
 魚訊 3005
 台南按摩外送 2640
 桃園茶訊 12241
 桃園外送茶 12931
 叫茶 11278
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Gourmetsaltning
 Skal der snart såes chili ?
 Sund Lasagne
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Kød til hakket kød.
 Hest...
 Merguez
 Evt fælleskøb af tørrede morkler
 Varmrøget laks?
Brød og kager Bryggeriet
 Tilmelding til Pizza kursus hos John.R i Fårevejle 8/8-2015
 Tænderne løber i vand
 Fantastisk godt tilbud på Bjørn Røremaskine Model Teddy
 Min pizzadej driller
 Bagemaskine
 Den ultimative have gadget
 Kværn, mølle eller morter til hjemmelavet sennep..?
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Catering til selskab med ca. 50 - 60 personer samt pølsevogn
 Hjælp: Ribeye's til et mindre selskab
 Hjælp til tilberedningstid af roastbeef sous-vide.
 Vild grill-fest
 Samvirke Grilltips: "Sådan griller du frugtspyd"
 køb af kamado måske auplex?
 Køb af Kamado grill, men hvilken
 Indstilling af temp på Primo oval L
 Købes: BGE Mini
 sælges primo rund
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Hjælp til udekøkken/grillpavillon
 Samvirke Grilltips: "Skal jeg vælge kul eller briketter?"
 Gode briketter til low & slow
 Grillkursus
 Erfaring med BBQ jet
 Smagen af grill, på en Q3200 ?
 Weber Spirit - når kun op på 200 grader
 Ny gasgrill til altan
 Mangler en rist til Q 100/120
 Maverick et-733 viser LLL i display

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Mon jeg stadig kan lave ribs?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 25. maj 2015, 18:38

Mon jeg stadig kan lave ribs?

Billede

Det er efterhånden længe siden jeg har lavet ribs... Og efter min pulled pork blev færdig 11 timer før...


Visninger: 900  •  Kommentar: 13  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Kalveculotte med sommerfrisk tilbehør
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 25. maj 2015, 18:27

Kalveculotte med sommerfrisk tilbehør

Billede

Pinsen skulle fejres med en lille steg... En kalveculotte, som vi var heldige at købe til blot 80,-.
...


Visninger: 436  •  Kommentar: 2  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillrøget laks - på 3 måder...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 25. apr 2015, 19:47

Grillrøget laks - på 3 måder...

Billede

Når vi laver catering er den grillrøgede laks altid en af stjernerne... Den sidder lige i skabet hver...


Visninger: 2946  •  Kommentar: 7  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 22. mar 2015, 19:34

Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg

Billede

...Og det er lige præcist hvad der er på tallerkenen... :-) Så enkelt er det...

Billede


Visninger: 3610  •  Kommentar: 6  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 28. feb 2015, 19:36

Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa

Billede

Sund mad behøver ikke være kedelig!!! Lørdagens hyggemenu bestod af kalkun på pinde...


Visninger: 4316  •  Kommentar: 10  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 94 ]
WSM/røgovn 15%  15%  [ 162 ]
Gasgrill 37%  37%  [ 396 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 284 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 42 ]
Andet 6%  6%  [ 66 ]
Afgivne stemmer : 1044 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 29. maj 2015, 11:09 »   Christian1986
« 28. maj 2015, 11:07 »   @Xiva. Du får bedre respons, hvis du opretter et emne i forum, chatten er kun til "små" beskeder. (Boardindeks i venstre side, find rette forum, klik på det, Opret Emne.
« 27. maj 2015, 18:53 »   Nogen der har forstand på en q1200 ?
« 27. maj 2015, 18:53 »   Hej Alle
« 22. maj 2015, 18:44 »   Hej Porchetta på Weber gasgrill? Lav varme på alle blus og så roteret i en 3 timer??
« 15. maj 2015, 16:01 »   > Husmoder - Jeg ville give den 3 timer ved 56`C og så vendes hurtigt på en glohed grill.
« 15. maj 2015, 11:28 »   Flat Meat US Beef - hvor lang tid skal det have i sousvide?
« 7. maj 2015, 14:12 »   mange tak... har nu oprettet en tråd...
« 7. maj 2015, 13:59 »   Boardindeks i venstre side->Find rette forum, klik på det og opret et nyt emne.
« 7. maj 2015, 13:58 »   Til nye medlemmer: I får nok bedre respons ved at oprette jeres spørgsmål som en tråd i forum, - de drukner let her i chatten. :)
« 7. maj 2015, 12:01 »   weber q200 gas manifold... kan den skiftes ? Joo, hvis man køber en hel pakke med slange og regulator til 799,- ... det må kunne gøres anderledes ??
« 6. maj 2015, 09:51 »   Købte en brugt Q320 igår. Men den var meget beskidt, så fik den store tur. Er nok kommet til at komme vand på der hvor gnisten skal virke, for den virker ikke nu. Hvad gør jeg ??
« 5. maj 2015, 06:32 »   Er der nogle blandt jer, der har prøvet at grille en hel t-bone steg (4 kg. ca.)? Gode erfaringer modtages gerne. Hilsen mcejner
« 4. maj 2015, 18:11 »   sidder og kiggerpå en Broil king Baron 490 gas grill er der nogen der kan anbefale den? kan ikke se meget info om den. den står til 5000 med rostisseri.
« 3. maj 2015, 18:01 »   Hej Jeg skal holde 50 års fødelsdag D. 22/8 og vil ikke have varmekassemad :-( hvem kan komme og grille en lækker menu til ca 70 personer, omkring Aalborg
« 25. apr 2015, 14:28 »   Eller: viewtopic.php?f=52&t=29725 Eller måske: viewtopic.php?t=201
« 25. apr 2015, 14:25 »   Chr 4: Kan du bruge denne? viewtopic.php?f=55&t=27062
« 23. apr 2015, 15:00 »   Vil Lave udekøkkenbord med indbygget weber 57, er der nogle der ved hvilken materiale der kan tåle de temperature
« 23. apr 2015, 14:13 »   HVor kan man få en auplex mini ? :)
« 19. apr 2015, 18:29 »   > asgersax. - Det kan du også gøre, jeg plejer bare at tager regulatoren af.
« 18. apr 2015, 19:53 »   Jeg tænkte dog mere på at dreje gasregulator over på "off"
« 18. apr 2015, 18:53 »   > Det er altid en god regel at tage regulatoren af efter brug, uanset hvilken grille du bruger, bare min mening. :-)
« 18. apr 2015, 16:10 »   Hurtigt spørgsmål. Har lige købt en Outdoorchef City, skal man lukke for gastilførslen fra flaske efter brug?
« 17. apr 2015, 15:36 »   Riis-Larsen>Du får nok mere ud af at oprette en tråd i forum, her er ikke plads til meget andet, end at sige velkommen til :-)
« 17. apr 2015, 15:20 »   Charbroil CB M500 eller Charbroil T47G hvilken skal jeg vælge og hvad er forskellen?

 Statistikker
I alt
Indlæg 311165
Emner 28055

Emner pr. dag: 8
Indlæg pr. dag: 94
Nye brugere pr. dag: 8
Indlæg sidste 7 dage: 367
Indlæg pr. bruger: 12
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 25118
Senest tilmeldte bruger Lopdjeurh

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team