Forum layout

 Hvem er online
Der er 38 brugere online :: 10 tilmeldte, 2 skjulte og 26 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 2810, 1. apr 2015, 13:03

Tilmeldte brugere: EDJ, GrillBill, jan@jan.dk, jim, Nulle, Springer
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Sous Vide Supreme og temperatur skrevet 18. apr 2015, 04:04

 Pulled Lam ? skrevet 18. apr 2015, 03:49

 Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg skrevet 18. apr 2015, 00:59

 Ny model Fredstone til store gasgrill. skrevet 17. apr 2015, 22:42

 Sous-Vide vandbad/controller, hvilken ? skrevet 17. apr 2015, 22:11

 søges weber q 300 eller 320 skrevet 17. apr 2015, 20:47

 CharBroil T-47G - Nu samlet og afprøvet! skrevet 17. apr 2015, 20:25

 Charbroil skrevet 17. apr 2015, 20:22

 Bjørn Teddy køkkenmaskine- tvivl om skålstørrelse skrevet 17. apr 2015, 18:01

 Nogen der kender Napoleon kul grill?? skrevet 17. apr 2015, 18:00

 Hjælp til snack/ølpølser.... skrevet 17. apr 2015, 15:16

 Lidt hjælp til rullepølse skrevet 17. apr 2015, 11:59

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
 Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
 En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
 Shroomballs
 Vind et gavekort.
 Spydholder
 Hvem siger at æg skal være æggeformede?
 Test af dansk pillegrill-Del 5
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Skal der snart såes chili ?
 Sund Lasagne
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Pulled Lam ?
 Hjælp til snack/ølpølser....
 Lidt hjælp til rullepølse
 kalvebacon ...fremgangsmåde ?
 Spegepølse hjælp til opskrift
Brød og kager Bryggeriet
 Bjørn Teddy køkkenmaskine- tvivl om skålstørrelse
 Hvordan vakuumpakke rugbrød
 Kartoffelsigtebrød med kommen
 Så kom præmien fra GG - stjerne konkurrencen
 Højhydreret brød forsøg
 Den ultimative have gadget
 Kværn, mølle eller morter til hjemmelavet sennep..?
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Sous Vide Supreme og temperatur
 Søges: Opskrift på pølser tilsat kartoffelmos/kartofler
 Bedste pizzadejs opskrift
 sous vide kar
 Video tråd til lækker mad
 Big Green Egg MiniMax - Første indtryk
 Kul, briketter eller træ
 Skifte pakning på primo XL
 Råd søges til tilberedning af Rødfisk.
 Primo large
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Nogen der kender Napoleon kul grill??
 Weber kul
 Røre fars på Ankarsrum Assitenten..
 SOLER XXL trækul
 ny grill
 Ny model Fredstone til store gasgrill.
 Hvordan bruger du din Outdoorchef
 Rustfri eller støbejerns
 Hvæselyd fra brænder (link til video)
 Pizza/bage stålplade

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 22. mar 2015, 19:34

Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg

Billede

...Og det er lige præcist hvad der er på tallerkenen... :-) Så enkelt er det...

Billede


Visninger: 1873  •  Kommentar: 6  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 28. feb 2015, 19:36

Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa

Billede

Sund mad behøver ikke være kedelig!!! Lørdagens hyggemenu bestod af kalkun på pinde...


Visninger: 3115  •  Kommentar: 10  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 3. jan 2015, 19:25

En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?

Billede

Lad os indrømme det... Vi havde lyst til burger i dag... Men vi ville samtidig prøve...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 7832  •  Kommentar: 26  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 1. jan 2015, 13:46

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)

Billede

Nytårsmenuen er år efter år noget helt specielt for os... :-)

Her i den lange version,...


Visninger: 2999  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 31. dec 2014, 23:17

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Kort version)

Billede

Traditionen tro gør vi altid lidt ekstra ud af vores mad nytårsaften. I år var ingen...


Visninger: 2696  •  Kommentar: 7  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 92 ]
WSM/røgovn 15%  15%  [ 159 ]
Gasgrill 37%  37%  [ 383 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 282 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 42 ]
Andet 6%  6%  [ 63 ]
Afgivne stemmer : 1021 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 17. apr 2015, 15:36 »   Riis-Larsen>Du får nok mere ud af at oprette en tråd i forum, her er ikke plads til meget andet, end at sige velkommen til :-)
« 17. apr 2015, 15:20 »   Charbroil CB M500 eller Charbroil T47G hvilken skal jeg vælge og hvad er forskellen?
« 3. apr 2015, 17:54 »   Så er Charboil'en indviet med en fantastisk lammekølle lavet på indirekte grill
« 3. apr 2015, 08:49 »   Ny på forum :) En god tråd til anmeldelse af gasgrills? skal ud og købe en helt ny til familien
« 1. apr 2015, 21:03 »   > OK :-) så er der jo flere mulighedder, plejer bare ikke at bruge den.
« 1. apr 2015, 20:35 »   @Torp, det er "Guruen med Indhold på maven" jeg henviser til, han sidder da til højre? :-D
« 1. apr 2015, 18:02 »   > Claus grillulv - Du får bedre respons ved at oprette en tråd i f.eks dette forum: viewforum.php?f=53
« 1. apr 2015, 15:12 »   Hmm....vi prøver lige igen. jeg troede man kunne skifte linie i beskedfeltet. mit spøgsmål går på at jeg står over for at skulle skifte weber kulgrillen ud med en gasgril.....hvad vælger jeg ? jeg har set på q3000 og e310/e320 - et godt råd ville være rart.
« 1. apr 2015, 15:11 »   Hej, jeg er ny bruger her på siden - så i må bære lidt over med mig...
« 1. apr 2015, 10:34 »   > det er i venster hjørne, hvertfald på min PC. :-)
« 30. mar 2015, 16:44 »   @CharMan: "Indhold" i øverste højre hjørne, find det rette forum, klik på det, vælg "Opret nyt emne".
« 30. mar 2015, 11:25 »   Hey.. Hvordan opretter man et emne her på siden ?
« 30. mar 2015, 02:45 »   > BSC - prøv at se denne tråd: viewtopic.php?f=81&t=15136&hilit=ribbensteg+grillet+som+spareribs nr. 10 indlæg. :-)
« 29. mar 2015, 13:33 »   Hej er der nogen der kan hjælpe med den opskrift på ribbensteg grillet som spareribs, har glemt at gemme den.
« 28. mar 2015, 22:05 »   Hei alle grillere. Det er fortsatt liv i meg her nord i Norge. Griller stort sett hver dag. I dag begynte vi treningen til DM i bbq. God grill påske
« 26. mar 2015, 18:14 »   Hvad er spørgsmålet ang Sousvide petertorpkrusell?
« 26. mar 2015, 17:19 »   Mangler en sousvide expert.
« 25. mar 2015, 14:54 »   ;-)
« 24. mar 2015, 20:53 »   UPS - Det var jeg ikke klar over.
« 24. mar 2015, 15:03 »   ...Det blev fjernet i 2009, men kommer måske tilbage :-)
« 24. mar 2015, 12:08 »   > Egp - Ikke i de mange år jeg har været på GG :-)
« 23. mar 2015, 12:05 »   Var ikke en gang et køb og salg forum herinde?
« 23. mar 2015, 11:37 »   Hej folkens. Er ny her og vil bare høre, om en Weber Q1000 er egnet til at page på. Vh Signe
« 22. mar 2015, 09:15 »   Skal til at salte bacon, men er løbet tør, er der nogen i skive området der kan undvære lidt? Mod betaling naturligvis.
« 21. mar 2015, 18:29 »   1 time

 Statistikker
I alt
Indlæg 309421
Emner 27791

Emner pr. dag: 8
Indlæg pr. dag: 94
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 309
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 24550
Senest tilmeldte bruger brealyday42

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team