Forum layout

 Hvem er online
Der er 176 brugere online :: 25 tilmeldte, 3 skjulte og 148 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 20:28

Tilmeldte brugere: Andrewen, Bengt, BlackCap, clancy, Dalle75, Drifter, Fizban, holmer, Hr.Jensen, jan@jan.dk, Joc, JTR, karlsen, KennC, kennethp72, LOL, Nulle, Ole Thorup, spike, Stenderup, TerasseHelten, Torp Hedehusene, Wind Diesel
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Hamburggerryg Sous Vide skrevet 20. dec 2014, 15:39

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2014) skrevet 20. dec 2014, 12:59

 Andesteg m. æbler og svesker skrevet 20. dec 2014, 12:15

 Alt i én multicooker skrevet 20. dec 2014, 11:03

 Forhøjer ramme til genesis skrevet 20. dec 2014, 07:29

 Anova Precision Cooker Sous Vide skrevet 19. dec 2014, 21:29

 Skinkesalat skrevet 19. dec 2014, 20:33

 Hvad er din Yndlings kogebog skrevet 19. dec 2014, 20:00

 And på Kamado skrevet 19. dec 2014, 19:01

 nogen GG'er som bor i eller nær tønder ? skrevet 19. dec 2014, 18:42

 Temperatur i Spirit 310? skrevet 19. dec 2014, 17:54

 Risalamande cheesecake skrevet 19. dec 2014, 10:14

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?
 Farserede porre på en ny måde...
 Jamen - Det er jo bare en bøf?
 Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...
 Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)
 Anova Precision Cooker Sous Vide
 Hvad er din Yndlings kogebog
 Bigger is better - når det gælder burgere, her a´la Meyer.
 Test af Dansk træpille-grill - Del 4
 Outside skirt - endelig
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 Defekt Borniak røggenerator.
 røgeovn
 GDL, Starter kultur og andre ting til spegepølser
 Røget brie
 Saltning af sildelapper ? . . .
Brød og kager Bryggeriet
 Bjørn Røremaskine med ekstra kedel
 Fortinning af kobber pande
 Store bagedag
 pizzadej i fryseren
 Skål til Bjørn Teddy utæt i samlingen
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Hamburggerryg Sous Vide
 Skinkesalat
 spareribs hjælp
 Brunede kartofler
 grilplanke versus skærebræt
 And på Kamado
 Spørgsmål vedr platesetter
 Kulkurv til KEG/BGE
 Købes Kamado
 Hvor meget oser optænding af en BGI Mini?
Kul-/briketgrills Gasgrill
 hviken briketter
 Dancook kulgrill produktforbedring
 LH ring eller lignende omkring Ikast/Herning som kan lånes
 wsm 47 eller 57
 Optænding i Smokey Mountain
 Temperatur i Spirit 310?
 juleand på weber q3200 + rotisseri
 Sælges Ascona
 problemer med stegethermometer
 Ny Outdoorchef Ascona

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 6. dec 2014, 20:09

Braiserede svinekæber - Kan det blive bedre?

Billede

Hvis ikke du har prøvet svinekæber endnu - så er der snart ingen undskyldninger...
...


Visninger: 1862  •  Kommentar: 10  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Farserede porre på en ny måde...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 15. nov 2014, 19:01

Farserede porre på en ny måde...

Billede

Vinden blæser udenfor. Det er blevet koldt. Det regner let. Det er blevet efterår!

Og efterår betyder...


Visninger: 1390  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Jamen - Det er jo bare en bøf?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 19. okt 2014, 18:11

Jamen - Det er jo bare en bøf?

Billede

I 2015 har Grillguru.dk/Weberguru 10 års fødselsdag. Og i årene der er gået er der mange brugere der...


Visninger: 2734  •  Kommentar: 14  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 17. okt 2014, 18:26

Test af Dansk træpille-grill - Del 1: Spareribs...

Billede

Indlægget er en kombination af test og madlavning. For hvis man skal stress-teste...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 5151  •  Kommentar: 27  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 15. okt 2014, 19:03

Gris med ris... Så bliver det ikke bedre :-)

Billede

Gris med ris? Præcist sådan lød min sms til konen i dag, da aftensmaden skulle besluttes....


Visninger: 2548  •  Kommentar: 13  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 91 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 160 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 359 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 276 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 39 ]
Andet 6%  6%  [ 62 ]
Afgivne stemmer : 987 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 9. dec 2014, 14:00 »   Klik på "boardindeks" i menuen i venstre side, eller Gururen med "Indhold" på maven i øverste højre hjørne. Find det rette forum, klik på det og klik så på "Nyt Emne"
« 9. dec 2014, 13:57 »   Nye brugere: I får nok bedre svar ved at oprette en tråd i forum, jeres spørgsmål drukner let her i chatten. :-)
« 7. dec 2014, 21:35 »   undskyld, det var selvfølgelig til petet brinks
« 7. dec 2014, 21:33 »   @kaj erik, har du husket at resette begge enheder
« 7. dec 2014, 11:38 »   7dec Hej jeg har lige fået en Char Broil infrarød grill hvordan griller man på sådan en ? kan man stille en bradepande unde feks. en kylling?
« 4. dec 2014, 13:43 »   Glemte lige spørgsmålet...har købt digitaltermometer fra Charbroil, men kan ikke få de 2 enheder til at "finde" hinanden, har prøvet at sætte batterierne i i forskellig rækkefølge, men neeeej....
« 4. dec 2014, 13:42 »   Hej alle grillere !
« 4. dec 2014, 00:41 »   Mange tak for svar og velkomst
« 3. dec 2014, 19:52 »   > Husmoder - Og så lige et: VELKOMMEN TIL GRILLGURU :-) :-)
« 3. dec 2014, 19:51 »   > Husmoder - Jeg ville give den 24 timer ved 58`C, En anden gang er det nemmere og hurtigere at få respons hvis du opretter et indlæg, og ikke her på chatten.
« 3. dec 2014, 18:25 »   Hvis man må spørge om det her på siden - jeg har søgt mande steder uden at finde svar
« 3. dec 2014, 18:24 »   Jeg har en udbenet vildsvinekølle, som jeg vil tilberede i SouaVide- er der nogen de ved, hvor længe den skal have ved 55 grader?
« 7. okt 2014, 15:05 »   Jeg kunne godt tænke mig et rotisseri til min stenovn er der nogen der har erfaring med det?
« 27. sep 2014, 08:37 »   Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bruge et rotisseri på min wsm57 er der nogen der har erfaring med det ??
« 23. sep 2014, 11:44 »   Simon1> Nej, klik ude på boardindeks i venstre side, find den kategori som emnet omhandler og klik på "nyt emne"
« 18. sep 2014, 22:12 »   Er det her man kan oprette et spørgsmål?
« 18. sep 2014, 17:58 »   Best of the West kan købes i siljan
« 18. sep 2014, 15:38 »   hvor kan man købe best of the west trækul
« 18. sep 2014, 12:01 »   Hvordan griller man frikadeller på gasgrill når man ikke har en pande men kun rist?
« 18. sep 2014, 11:31 »   Spegepølser/grillpølser ...... kold eller varmrygning? Har du selv fremstillet? Hvilken opskrift? Så kan vi nok bedre hjælpe...
« 15. sep 2014, 15:45 »   Tips til røgning af pølser i ABU røgeovn
« 5. sep 2014, 18:14 »   det gik da helt galt
« 5. sep 2014, 18:13 »   Prøv fredstone.dkhttp://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q ... yI89cLok5A
« 5. sep 2014, 11:08 »   søger en stor pizza sten til weber genies 330. skal helst fylde hele grillen. nogen der ved hvor den kan kæbes til en fair pris

 Statistikker
I alt
Indlæg 304823
Emner 27204

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 96
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 241
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22823
Senest tilmeldte bruger Madsen14

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team