Forum layout

 Hvem er online
Der er 97 brugere online :: 32 tilmeldte, 6 skjulte og 59 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 552, 1. aug 2013, 21:28

Tilmeldte brugere: BertramGT, Botnakken, Buch, clancy, Drifter, Frank_N, FunktionDesign, Ib M, JacobNielsen, jan@jan.dk, jepsson, Joc, jørgen, karstenø, Kev, Køkkenmongolen, martin_pedersen, Mekanikeren, Morfar, Morten L, napalmkogle, Niels_L, Nulle, nunni, pepsi_max, Rene Eriksen, Snedker-Lund
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Hjælp og gode fif til pizza i ovn søges skrevet 22. aug 2014, 07:05

 Køb af Spirit skrevet 22. aug 2014, 00:34

 Hvor lang tid skal bagekartofler have. skrevet 21. aug 2014, 23:02

 bøf og kartoffelmos med surprise inspiration søges skrevet 21. aug 2014, 19:34

 Ny Wber grill skrevet 21. aug 2014, 17:59

 Hvilke hulskive til min kødhakker? skrevet 21. aug 2014, 16:25

 Så flytter min primo også snart ind. skrevet 21. aug 2014, 15:47

 Kalve culotte skrevet 21. aug 2014, 14:49

 Røget kylling skrevet 21. aug 2014, 12:07

 Torsk naturel skrevet 21. aug 2014, 12:05

 Indvielse af Thermomix TM31 I Carls Cool Kitchen skrevet 21. aug 2014, 09:46

 Så lykkedes det!!!! skrevet 21. aug 2014, 07:03

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
 Så er der burger-snask...!
 De første Gupas i 2014...
 Andebryst med hasselbach-kartofler
 Æble røget æblekage med rabarber
 Hvor lang tid skal bagekartofler have.
 Så lykkedes det!!!!
 Torsk naturel
 Røget kylling
 Pizza på Q300
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 Hjemmerøget nakkesteg
 Vacuumsaver Flavia - Fra Coop nogen der kender dem
 TV - Røg på Grillen
 røg brænder hurtigt af
 Røget Salt.
 Røget ting over en pejs
 Røg, ribs og 3-x-2-1 metode
Brød og kager Bryggeriet
 Ballerup Master Mixer krog+dejskraber samtidig
 Pitabrød på Pizzaria Pronto
 Bagestål
 PB Helsinges Bagehjælp - bestil her
 Test af PB Helsinges Bagehjælp
 Varmrøget laks
 Mason jars - kan de købes i DK?
 Slagterforklæde, hvor?
 Færøsk øl?
 Fra rød Aalborg til julesnaps?
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Hjælp og gode fif til pizza i ovn søges
 Kalve culotte
 Hvilke hulskive til min kødhakker?
 bøf og kartoffelmos med surprise inspiration søges
 Hvad kan man lave Pulled Beef af?
 Så flytter min primo også snart ind.
 BGE MiniMax
 Hjælp til grill bord primo L
 kugle grill riste
 Mulighed for at se en kamado
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Søger pid projekt
 PP på Weber 57 - hjælp ønskes
 Køb af Weber Charcoal Grill Tool Hook Handle somewhere?
 Nogen morgenfrisk til et WSM spørgsmål !
 Nu må i hjælpe mig, med brug af trækul
 Køb af Spirit
 Q100 + Weber brædepande + Weber grillrist = brand
 Summit s-660 eller alternativ
 Hjul på Summit 670
 outdoorchef venezia

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Vedhæftede filer Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 18. maj 2014, 19:09

Ribbenssteg stegt som spareribs (Country style ribs)

Billede

I dag blev der leget med maden. Også i den grad... Men hold da op et lækkert resultat...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2, 3 ]
Visninger: 11290  •  Kommentar: 62  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Så er der burger-snask...!
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 4. maj 2014, 19:20

Så er der burger-snask...!

Billede

Nogle gange skal man bare glemme alt om kostplaner, kur m.v.... Når kroppen "Kræver" en snasket...


Visninger: 2723  •  Kommentar: 9  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg De første Gupas i 2014...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 27. apr 2014, 19:56

De første Gupas i 2014...

Billede

Ahhh... Sol over Danmark. Temperatur tæt på 20 grader... Hvad er bedre end.... GUPAS!

Til alle de...


Visninger: 1863  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Andebryst med hasselbach-kartofler
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 21. apr 2014, 19:16

Andebryst med hasselbach-kartofler

Billede

Kone og barn havde rottet sig sammen, og krævede at få andebryster... Men man siger jo også, at julen...


Visninger: 1769  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Æble røget æblekage med rabarber
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 20. apr 2014, 14:56

Æble røget æblekage med rabarber

Billede

Jeg har længe ville lave denne opskrift. Og pludselig var tiden til det...

Min tanke var at bruge...


Visninger: 1567  •  Kommentar: 4  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 9%  9%  [ 92 ]
WSM/røgovn 16%  16%  [ 155 ]
Gasgrill 36%  36%  [ 351 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 267 ]
Camping-grill/transportabel grill 3%  3%  [ 38 ]
Andet 6%  6%  [ 62 ]
Afgivne stemmer : 965 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 17. aug 2014, 19:34 »   > steenj - Det kunne jo være at det var Weber kul. :-)
« 15. aug 2014, 17:41 »   De bruger ikke kul, de bruger briketter og siden åbenlyst er sponsoreret af Weber er det sikkert Weber briketter.
« 14. aug 2014, 04:32 »   er der mon nogen der ved hvilke kul de brugte i den grill dyst på tv ?? pfh tak
« 14. aug 2014, 04:31 »   hej
« 12. aug 2014, 18:55 »   Hej er der nogen der har prøvet at grille en okse bagkølle på ca80 kg i grill eller bål er der gode råd tips så meld ud
« 11. aug 2014, 13:16 »   Det er T47g
« 9. aug 2014, 18:21 »   > isdnkiller. en hurtig google gav bl.a. denne: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/v ... n=farseret blomkål
« 9. aug 2014, 17:48 »   mrstensved hvad nr på grillen
« 9. aug 2014, 17:46 »   hjælp ... mangler en opskrift på farseret blomkål
« 9. aug 2014, 07:03 »   Hey. Jeg har købt en charbroil grill... fantastisk grill. MEN jeg har et problem, at der løber fedt ud i højre side, ned langs siden ved batteriet og ned på fliserne. Har kigget indv., men der er ingen fejl. Fedten render ud i samlingen mellem pladerne og indsatsen. Er der andre med samme problem.
« 4. aug 2014, 14:26 »   Hei på dere alle !!!! Det er liv i meg her oppe i Norge. Var jo nede på DM og nå øver vi til NM. Ha en fin grilldag !
« 2. aug 2014, 11:50 »   plejer du forresten at pensel den med fx marinade engang i mellen
« 2. aug 2014, 11:49 »   super tak for hjælpen
« 2. aug 2014, 10:20 »   Du kan godt have den på rotis i nogle timer, hvis du ønsker det. Men sidste halvdel at grillningen synes jeg du skal tage den af...
« 2. aug 2014, 10:18 »   Røg er RIGTIGT godt til pp. Det skal helst på i starten. Når kødet bliver gennem-varmt vil det tage dårligere imod røgen. Hvis du har noget smuld kan du fint bruge det. Røgchunks (små klodser af træ) kan også bruges. Du kan fint bruge noget fra brændestakken, hvis du har en sådan. Det må dog ikke være gran/fyr eller andet med harpiks i. Altså bøg, eg eller meget gerne en stump frugttræ. Hvis du skal ud og købe er det rart at have både lidt eg eller bøg samt også gerne æbletræ. Kirsebær er også skønt, men vil farve kødet mere mørkt. Det gør ikke noget til pp, men andre kødstykker kan komme til at se forkerte ud.
« 2. aug 2014, 09:29 »   jaknil jeg har en folie pakke uden rotisserien. men synes du sydig jeg skal tag pp af den og ligge på en rist? jeg har endnu ikke kæbe noget flis. kan. du anbefale noget? jeg har pt. kun røg bakken
« 2. aug 2014, 08:42 »   Men pp på rotisserie? Der er jo meningen at den skal blive så mør den bare falder fra hinanden. Hvis det lykkedes at opnå den rette mørhed vil du få den til at falde ned i grillen i stumper. Du skal altså overveje at tage den af dit rotisserie.
« 2. aug 2014, 08:38 »   Hej andersbrix: Bare giv den en omgang røg. Er det røgchips (flis) du har? Bare se at hæld nogen i din røg-bakke og læg den på grillen. Gerne røg i 2-3 timer.
« 2. aug 2014, 07:45 »   røg boks til pulled pork? har aldrig brugt min røg boks. håber nogen kan hjælpe med tid og mængde. på en genisis 330.
« 2. aug 2014, 07:42 »   nybegynder. håber der er nogen der kan hjlæpe. jeg har her til morgen sat en pulled pork pårotisseri. på gas grill. kører på 100grader i 10timer. er det rigtigt.
« 31. jul 2014, 18:39 »   Hej, er der nogen, der kan hjælpe mig??? Mit termometer strejker og jeg har en culotte på 1,8 kg på grillen - hvor lang tid skal den have???
« 28. jul 2014, 20:16 »   Hey.. Er helt ny.. Er der nogen på
« 26. jul 2014, 20:04 »   Første BGE-L, i Danmark. - Fireboksen er stadig som ny uden revner.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/944 ... .44.36.jpg
« 25. jul 2014, 02:17 »   Hej faron - Det er vinter og skide koldt. Ca 10 gr om natten og ca 15 gr om dagen.
« 24. jul 2014, 10:31 »   Hej poulw - længe siden jeg har set dig her. Håber alt er vel i Australien.

 Statistikker
I alt
Indlæg 300061
Emner 26661

Emner pr. dag: 9
Indlæg pr. dag: 99
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 322
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 22262
Senest tilmeldte bruger brogs

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team