Forum layout

 Hvem er online
Der er 45 brugere online :: 7 tilmeldte, 3 skjulte og 35 gæster (baseret på de seneste 15 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 2810, 1. apr 2015, 13:03

Tilmeldte brugere: clancy, jan@jan.dk, Nulle
Farveforklaring :: Administratorer

 Downloads
 Bløddej/bolledej
[ Brød og kager ]
 Guruens Vinegar...
[ Opskrifter ]
 Chorizo
[ Røgeri og delikatesser ]
 Tal og tider i ...
[ Guides ]
 Udskæring - spi...
[ Guides ]
 Guru-grillpølse...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Morfmirs pølseo...
[ Røgeri og delikatesser ]
 Skaal-um's opsk...
[ Opskrifter ]
 Saltlage til kød
[ Røgeri og delikatesser ]
 Vikinge opskrifter
[ Opskrifter ]

Velkommen
Velkommen til Grillguru.dk.

Du kan tilmelde dig vores forum ganske gratis. Vi elsker at grille året rundt, og hos os er alle grillmærker velkomne.

Ved at tilmelde dig får du mulighed for at skrive og spørge andre grillere samt adgang til vores fotogalleri og opskriftdatabase med mere end 700 lækre grillopskrifter...

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor :-)

Mvh. Team Grillguru

Nyeste emner
Nyeste emner

 Koteletter i fad... Hold da op hvor det smager godt... :-) skrevet 26. apr 2015, 23:40

 Weber - dårlig kvlaitet -Genesis E330 Ruster + diverse skrevet 26. apr 2015, 21:51

 Test af dansk pillegrill-Del 6 pulled pork skrevet 26. apr 2015, 20:40

 Kosangas ombytning til Primagaz skrevet 26. apr 2015, 20:15

 Sous vide: "Misfarves" kød af gourmetsaltning? skrevet 26. apr 2015, 20:07

 Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015) skrevet 26. apr 2015, 20:04

 Hjælp med en CharBroil til en ny gasgriller:) skrevet 26. apr 2015, 19:44

 CharBroil T-47G - Nu samlet og afprøvet! skrevet 26. apr 2015, 19:17

 Hjælp til stegning af cuvetter skrevet 26. apr 2015, 18:46

 DIY - WSM/UDS, både til kold og varm skrevet 26. apr 2015, 17:48

 HJÆLP til "ligevægtssaltning" af vildsvinekølle skrevet 26. apr 2015, 16:58

 Gasgrill skrevet 25. apr 2015, 23:26

Vis indlæg siden:


Reklame og spændende produkttilbud
banner
banner
Pricerunner.dk Sammenlign priser på Weber & Gasgrill

Seneste Nyheder i Kategorier
Dagens menu fra Grillguru.dk Brugerfotos og brugeropskrifter
 Grillrøget laks - på 3 måder...
 Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
 Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
 En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
 Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
 Istid
 Porken der ikke blev pulled
 Afprøvet: Den smarte nye Pizzasten fra Fredstone
 Europæisk KEBAB.....
 DPG pillegrill
Den sunde livsstil - Sundhedstema Røgeri og delikatesser
 Skal der snart såes chili ?
 Sund Lasagne
 Pulled pork méd cola
 Juicer
 Den ny madpyramide uden kulhydrat
 salt lage spørgsmål ???
 HJÆLP til "ligevægtssaltning" af vildsvinekølle
 Hamster-smuld til røgning
 Pulled Lam ?
 Charbroil CB M500 eller T47G?
Brød og kager Bryggeriet
 BACON cheesecake
 Bjørn Teddy køkkenmaskine- tvivl om skålstørrelse
 Hvordan vakuumpakke rugbrød
 Kartoffelsigtebrød med kommen
 Så kom præmien fra GG - stjerne konkurrencen
 Den ultimative have gadget
 Kværn, mølle eller morter til hjemmelavet sennep..?
 Co2 flaske
 Cider...
 Varmrøget laks
Hjælp til maden... Kamado keramisk grill
 Hjælp til stegning af cuvetter
 Inspiration til brug af dampovn/kombidamp?
 Hele sider ribs, hvor kan man få det?
 Kød til 66 personer.
 Helstegt pattegris
 Problemer med fjedermekanismen på BGE L
 Big Green Egg MiniMax - Første indtryk
 Kul, briketter eller træ
 Skifte pakning på primo XL
 Råd søges til tilberedning af Rødfisk.
Kul-/briketgrills Gasgrill
 Pulled Pork (MED DET HELE) i Weber 57 cm kul-kuglegrill
 For lav temperatur ved Low N Slow opsætning
 Spørgsmål til kurv til rotesserie
 sælges weber performer deluxe
 S: proQ Excel 20
 Kosangas ombytning til Primagaz
 Weber - dårlig kvlaitet -Genesis E330 Ruster + diverse
 Hjælp med en CharBroil til en ny gasgriller:)
 Napoleon TravelQ 285X (transportabel gasgrill)
 Charbroil G vs G5

Sidste nyt
Vis det seneste indlæg Grillrøget laks - på 3 måder...
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 25. apr 2015, 19:47

Grillrøget laks - på 3 måder...

Billede

Når vi laver catering er den grillrøgede laks altid en af stjernerne... Den sidder lige i skabet hver...


Visninger: 269  •  Kommentar: 2  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 22. mar 2015, 19:34

Tykstegsbøffer med mos, ærter og perleløg

Billede

...Og det er lige præcist hvad der er på tallerkenen... :-) Så enkelt er det...

Billede


Visninger: 2189  •  Kommentar: 5  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 28. feb 2015, 19:36

Sticks'n'turkey med citronpasta og hjemmelavet salsa

Billede

Sund mad behøver ikke være kedelig!!! Lørdagens hyggemenu bestod af kalkun på pinde...


Visninger: 3328  •  Kommentar: 10  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 3. jan 2015, 19:25

En ny burger er født... Hvad skal vi kalde den?

Billede

Lad os indrømme det... Vi havde lyst til burger i dag... Men vi ville samtidig prøve...


[ Gå til sideGå til side: 1, 2 ]
Visninger: 8043  •  Kommentar: 26  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top

Vis det seneste indlæg Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)
af: Guruen  •  Forum: Dagens menu fra Grillguru.dk 1. jan 2015, 13:46

Grillguru.dk's nytårsmenu 2014 (Lang version)

Billede

Nytårsmenuen er år efter år noget helt specielt for os... :-)

Her i den lange version,...


Visninger: 3082  •  Kommentar: 3  •  Skriv kommentar [ Læs alt ] Top


Seneste afstemning
Min næste grill bliver...?
Kuglegrill 8%  8%  [ 92 ]
WSM/røgovn 15%  15%  [ 160 ]
Gasgrill 37%  37%  [ 387 ]
Keramikgrill 27%  27%  [ 282 ]
Camping-grill/transportabel grill 4%  4%  [ 42 ]
Andet 6%  6%  [ 63 ]
Afgivne stemmer : 1026 Vis emne

 Log ind
Brugernavn:


Kodeord:


Husk mig


GrillChatten
« 25. apr 2015, 14:28 »   Eller: viewtopic.php?f=52&t=29725 Eller måske: viewtopic.php?t=201
« 25. apr 2015, 14:25 »   Chr 4: Kan du bruge denne? viewtopic.php?f=55&t=27062
« 23. apr 2015, 15:00 »   Vil Lave udekøkkenbord med indbygget weber 57, er der nogle der ved hvilken materiale der kan tåle de temperature
« 23. apr 2015, 14:13 »   HVor kan man få en auplex mini ? :)
« 19. apr 2015, 18:29 »   > asgersax. - Det kan du også gøre, jeg plejer bare at tager regulatoren af.
« 18. apr 2015, 19:53 »   Jeg tænkte dog mere på at dreje gasregulator over på "off"
« 18. apr 2015, 18:53 »   > Det er altid en god regel at tage regulatoren af efter brug, uanset hvilken grille du bruger, bare min mening. :-)
« 18. apr 2015, 16:10 »   Hurtigt spørgsmål. Har lige købt en Outdoorchef City, skal man lukke for gastilførslen fra flaske efter brug?
« 17. apr 2015, 15:36 »   Riis-Larsen>Du får nok mere ud af at oprette en tråd i forum, her er ikke plads til meget andet, end at sige velkommen til :-)
« 17. apr 2015, 15:20 »   Charbroil CB M500 eller Charbroil T47G hvilken skal jeg vælge og hvad er forskellen?
« 3. apr 2015, 17:54 »   Så er Charboil'en indviet med en fantastisk lammekølle lavet på indirekte grill
« 3. apr 2015, 08:49 »   Ny på forum :) En god tråd til anmeldelse af gasgrills? skal ud og købe en helt ny til familien
« 1. apr 2015, 21:03 »   > OK :-) så er der jo flere mulighedder, plejer bare ikke at bruge den.
« 1. apr 2015, 20:35 »   @Torp, det er "Guruen med Indhold på maven" jeg henviser til, han sidder da til højre? :-D
« 1. apr 2015, 18:02 »   > Claus grillulv - Du får bedre respons ved at oprette en tråd i f.eks dette forum: viewforum.php?f=53
« 1. apr 2015, 15:12 »   Hmm....vi prøver lige igen. jeg troede man kunne skifte linie i beskedfeltet. mit spøgsmål går på at jeg står over for at skulle skifte weber kulgrillen ud med en gasgril.....hvad vælger jeg ? jeg har set på q3000 og e310/e320 - et godt råd ville være rart.
« 1. apr 2015, 15:11 »   Hej, jeg er ny bruger her på siden - så i må bære lidt over med mig...
« 1. apr 2015, 10:34 »   > det er i venster hjørne, hvertfald på min PC. :-)
« 30. mar 2015, 16:44 »   @CharMan: "Indhold" i øverste højre hjørne, find det rette forum, klik på det, vælg "Opret nyt emne".
« 30. mar 2015, 11:25 »   Hey.. Hvordan opretter man et emne her på siden ?
« 30. mar 2015, 02:45 »   > BSC - prøv at se denne tråd: viewtopic.php?f=81&t=15136&hilit=ribbensteg+grillet+som+spareribs nr. 10 indlæg. :-)
« 29. mar 2015, 13:33 »   Hej er der nogen der kan hjælpe med den opskrift på ribbensteg grillet som spareribs, har glemt at gemme den.
« 28. mar 2015, 22:05 »   Hei alle grillere. Det er fortsatt liv i meg her nord i Norge. Griller stort sett hver dag. I dag begynte vi treningen til DM i bbq. God grill påske
« 26. mar 2015, 18:14 »   Hvad er spørgsmålet ang Sousvide petertorpkrusell?
« 26. mar 2015, 17:19 »   Mangler en sousvide expert.

 Statistikker
I alt
Indlæg 309832
Emner 27854

Emner pr. dag: 8
Indlæg pr. dag: 94
Nye brugere pr. dag: 7
Indlæg sidste 7 dage: 487
Indlæg pr. bruger: 13
Indlæg pr. emne: 11

Tilmeldte brugere 24665
Senest tilmeldte bruger SheawPooh

Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team